• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Przed zabiegiem, gdzie laser?

franc

New member
Dzień dobry
Mam od jakiegoś czasu taki zamysł by coś zrobić z tym tematem, gdyż w przeciągu jakichś 6-7lat zrobiło się ciaśniej i i teraz jest zupełnie ciasno, nawet niewiem z jakiej przyczyny.
Po prostu nie mogę zsunąć napletka bez użycia siły i muszę to robić w miarę ostrożnie i na kilka razy, żeby się ułożył odpowiednio. Ale z czasem i to nawet nie daje poprawy, gdyż uwiera i nie pozwala na pełny dopływ krwi do żołędzi.
Sex jest utrudniony bo człowiek myśli że zaraz podrze się jak plandeka na Żuku.
Czytałem o kilku polecanych lekarzach lecz czy możecie mi podpowiedzieć którzy robią zabieg laserem?
Już nie straszne mi kilometry, ważne że by zabieg był przeprowadzony laserem bo i czas po rekonwalescencji krótszy.
Moje drugie pytanie, po jakim czas od pierwszej konsultacji mieliście robiony zabieg obrzezania?

malyjoe

Member
Ja miałem zabieg we wtorek. Pierwsza wizyta kwalifikująca Cię na zabieg. Chyba nie ma opcji beż wizyty u Chomicz zapisać się odrazu na zabieg. Z tego co kojarzę możesz wziąć wizytę online. Ja pojechałem na zabieg z żoną, zabieg ponad godzinę i po zabiegu wracałem autem. Byłem w stanie beż problemu przejechać 300km.

henry77

New member
Miałem zabieg u dr Chomicz i to wygląda następująco:
1. Wizyta online lub stacjonarnie. Jak online to podsyłasz foty i 20 minut rozmowy na temat Twojego stanu i co można zrobić (jaki preferujesz styl, ile będzie wycinane itp.)
2. Mniej więcej powie kiedy jest wolny termin i wtedy ktoś z rejestracji może zadzwonić żeby ten termin potwierdzić.
3. Raczej tak miesiąc czasu najwcześniej od konsultacji do zabiegu trzeba będzie poczekać. Ja miałem 9 października konsultacje, a 5 listopada zabieg, ale dlatego że się zwolnił termin, bo planowo miałem na 13 listopada. Jak kolega wyżej napisał, nie ma możliwości zrobienia wszystkiego w jeden dzień - konsultacja+zabieg.

Do góry