• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Przed wybraniem się do lekarza

Galus

New member

Witam Panowie.
Chciałem się upewnić zanim udam się do lekarza, a może akurat nie będę musiał iść.
Myślicie, że mam za krótkie wędzidełko?
Przy stosunku nie czuję bólu czy dyskomfortu, ale zdaje mi się, że za szybko dochodzę podczas normalnego sexu. Kiedy tylko partnerce robi się dobrze, zaciska swoje mięśnie Kegla, to zaraz czuję, że już dłużej nie wytrzymam (być może problem nie leży po stronie wędzidełka, ale wolę się upewnić)

Ostatnia edycja:

piotr149

Member
Ale wy ludzie szukacie na siłę problemu XDD
-nic cie nie boli
- nic nie uwiera
- brak problemów ze stosunkiem
Upsi, dochodzisz za szybko i to jest problem?
potrenuj sobie i Ty mięśnie to będziesz wytrzymywać dłużej, po co się pchać w jakąkolwiek ingerencję chirurgiczną skoro wszystko jest sprawne jak należy? Szukasz na siłę problemu mam wrażenie tam gdzie go nie ma.
Ale bardzo chcesz to zrób sobie zabieg, może wytrzymasz dłużej może nie, a co jeśli nie? Będziesz sobie pluł w twarz że po co ci to było skoro i tak wszystko działało?

Galus

New member
Upsi, dochodzisz za szybko i to jest problem?

Napisałem, że zdaje mi się, że mam wrażenie, że za szybko. A jakiś problem to tam jest.
potrenuj sobie i Ty mięśnie to będziesz wytrzymywać dłużej, po co się pchać w jakąkolwiek ingerencję chirurgiczną skoro wszystko jest sprawne jak należy?
Napisałem też, że chce się doradzić, zanim udam się do lekarza, bo może akurat po wysłuchaniu innych wypowiedzi zrezygnuje z takich myśli ;)
Szukasz na siłę problemu mam wrażenie tam gdzie go nie ma.
Ale bardzo chcesz to zrób sobie zabieg, może wytrzymasz dłużej może nie, a co jeśli nie? Będziesz sobie pluł w twarz że po co ci to było skoro i tak wszystko działało?
Nie napisałem też, że chcę zrobić sobie zabieg, bo to byłaby tylko ostateczność.

Chyba po to są fora, żeby dzielić się ze sobą np problemami i opiniami.

Mimo wszystko, dzięki za odpowiedź, na pewno wezmę pod uwagę.

Pozdrawiam! :)