• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Prywatna klinika-Wędzidełko/napletek

danielmabia

New member
Dobry wieczór,

Panowie zwracam się do was z prośba o polecenie godnej prywatnej kliniki wykonującej zarówno spotkania diagnostyczne podczas których ustalane są wszelkie szczegóły dotyczące ewentualnych możliwości zabiegu (U mnie jest to problem z zbyt krótkim wędzidełkiem który jest tak krótki że nawet bez wzwodu jest napięty lecz mogę podczas wzwodu ściągnąć napletek lecz czuję że muszę użyć siły ).
Interesuję mnie całe województwo podkarpackie: Rzeszów, Krosno, Jasło, Dębica, Mielec ewentualnie bliska małopolska tzn. Tarnów.
Tym samym czytając różne posty wiem że czas rekonwalescencji jest różny i zależy od danego pacjenta ale tak mniej więcej czy jesteście wstanie powiedzieć po jakim czasie wróciliście do pracy ?
Dodatkowo założyłem że nie wchodzie u mnie w grę stracenie napletka.
Dziękuję z góry za wiadomości.
Jeśli coś przeinaczyłem to proszę o wiadomość.
Pozdrawiam.

danielmabia

New member
Jeśli chodzi wyszukiwanie to najczęściej pojawia się Ossoliński, ale nie mogę znaleźć zdjęć czy też opinii o jego klinice, jedyne co widziałem to że Pani doktor Ossolińska zdiagnozowała i dała skierowanie ale na całkowite obrzezanie poprzez NFZ a to mnie nie interesuje.
Być może nie jestem w stanie znaleźć tematu który porusza klinikę prywatną z diagnostyką oraz zabiegiem na miejscu.

thefatoftheland

New member
Ulatwie ci, poczytaj o Jacku drabinie, wiesławie tondel, dr Chomicz, rempega z Gliwic, zobacz kto najbliżej i zapisz się, na innych bym osobiście nie patrzał