Prezes1010
New member
Prezesie.. od Grudnia 2018 mam problemy z prostatą.. od marca zacząłem czuć poprawę.. od kwietnia czuje się na 90% zdrowy.. czasami coś mnie pobolewa 2-3 dni od spodu..
Niby to było.. lub jest.. tylko zelżyło z objawami.. zapalenie prostaty. Mam 27lat.
Erekcja się poprawiła.. ale nie jest to samo co sprzed choroby.. nadal penis nie jest takjakby do końca twardy.. no i poranne wzwody.. przed chorobą miałem sztywne wzwody.. teraz albo nie mam.. albo mam poranne pół wzwody.. czekam na rozwój sytuacji.. może z czasem samo się poprawi..
Lucjano, ja od października 2018 mam problemy z prostata, w sumie to myśle ze już wcześniej je miałem bo te bóle mi towarzyszyły już chyba od dwóch lat ale je bagatelizowałem, ponieważ nie były tak mocne jak w październiku 2018 przez co tez poszedłem do urologa który mnie oświecił iż cierpię na zapelenie prostaty i kazał mi zrobić posiew nasienie który wyszedł jałowy, następnie wymaz z cewki i to nadanie znalazło mi ureaplasme i hirusa hpv genotyp 16. 71dni antybiotykoterapia i po ureaplasme jaki i hpv nie ma śladu. Ale tez nie czuje się w stu procentach wyleczony, bóle ustąpiły i tez od czasu do czasu pojawiają się na dzień bądź dwa, ale nadal mi kapie ze dwie krople po wysikaniu i najgorszy to ten brak potencji ale jakby i libido. Jak powiedziałem mojemu urologowi, ze przy kilku dziewczynach nie chciał mi stanąć to odpowiedział i co można z tym zrobić, to powiedział żeby nic nie robić o czekać na dziewczynę przy której mi stanie, przez co tez poczułem sie olany przez niego i zacząłem szukać opinii forumowiczów, zapisany jestem tez na 9 maja do doktora gołąbka z pod Krakowa, zobaczymy co on powie. Jeśli ktoś przechodził podobne przypadłości co ja i udało mu sie je pokonać to proszę o pilny kontakt ponieważ mam 29lat i nie wyobrażam sobie do końca życia brać tabletek z sidafilem czy jak to sie nazywa. Zainteresowała mnie bardzo wypowiedz kolegi wyżej na temat leku Cabergolina i czekam aż się odezwie w tej sprawie.
A Ty kolego lucjano głowa do góry, ja wierze w to ze znajdziemy sposób na to by nasza potencja wróciła na należyty tor i będziemy królami wszystkich nastolatek