• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Problem z penisem

Kwarqesquilia

New member
Witam, chciałem zapytać was o opinie co to może być, ponieważ odkąd pamiętam mam problem z penisem w trakcie seksu, odczuwam ból gdy ściągam cały napletek ( jest to penis nieobrzezany) a także zauważyłem że w trakcie wzwodu jest lekka oponka na skórze penisa. Dojście wtedy jest bardzo trudne gdyż mysle o tym napięciu które mi towarzyszy. Dodam też że w stanie spoczynku nie ma żadnego problemu by ten napletek ściągnąć , jedynie właśnie w trakcie wzwodu, jest to możliwe ale odczuwam takie jakby mocne naciągnięcie struny.. byłem już u urologa, wprawdzie nie do końca z tą sprawą lecz właśnie zaniepokoiła mnie na końcu pracia taka czerwona oponka ( która jest nawet już w spoczynku), stosowałem różne maścią ( clotrimazolum, sudocrem) ale to nie pomogło, ta plamka jest od kilkunastu miesięcy conajmniej.Urolog sprawdzał pracie i twierdził że ta plama to jakaś reakcja alergiczna natomiast mam wrażenie że jednak nie ma racji i coś z penisem jest nie tak. Moje pytania brzmią: czy to normalne że w trakcie seksu odczuwam takie napięcie w naciągnięciu napletka? Czy to normalne że bardzo ciężko mi wtedy dojść? I czy ta plama nie jest spowodowana przypadkiem właśnie tym napięciem? Co robić w takiej sytuacji gdy urolog twierdzi że jest to w porządku ?

Dawid88

Active member
Masz stulejkę. Przecież widać wyraźnie, że tam pod grzybem jest za ciasno. Chłopie serio tego nie ogarniasz?

Nie wiem o jakiej planie mówisz bo ja nic nie widzę na tomiast , normalnie napewno nie jest , masz krótkie wędzidełko zapewne , i lekką stuleje , prawdopodobnie po jakimś zapaleniu , ml i się zrobiło podobnie rok temu jak dostałem ostrego zapalenia

Kolego idź się obrzezać to będziesz mieć spokój nic innego nie wymyślimy, obrzezasz się i twoje problemy i rozmyślanie się skonczą

Chcesz to sobie dymaj używaj lubrykantu żeby się nie uszkodzić i tyle , umów się na obrzezanie po operacji doczekasz miesiąc i będziesz dymał jak nigdy