Dzień dobry mam 30 lat od około 2 lat mam problem z penisem. Moje objawy to straszna lepkość napletka i tak jak by stracił swoją elastyczność oraz wysuszona żołądź na której zostały bardzo mało widoczne ślady po ranach które powstały po stanie zapalnym coś w stylu blizna lub jak by naskórek się nie zregenerował w tym miejscu. Dodatkowo mam wrażenie jak by żołądź mi się męczyła pod napletkiem , można to porównać do uczucia skarpetki na nodze podczas lata. I jeszcze jeden najgorszy objaw który czasem jest czasem nie . To uczucie jak bym wszystkiego nie wysikał i uczucie pieczenia przy cewce moczowej tam przy początku wędzidełka. Podejrzewam że mam za krótkie wędzidełko lub dalej stan zapalny który zabiera elastyczność napletkowi i nie wiem co robić bo żadna kuracja nie pomaga. Byłem 4 razy u urologa , 2 razy dermatolog i 3 razy lekarz rodzinny. Nikt mi z nich nie stwierdził krótkiego wędzidełka ale tez nie widział w trakcie wzwodu. Dodam ze jako 5 latek miałem plastykę wędzidełka. Mój napletek podczas wzwodu ściąga się za żołądź ale bardzo minimalnie w porównaniu z zdjęciami dostępnymi w internecie. Nigdy nie miałem z tym żadnego problemu aż do ostatnich 2 lat. I jeżeli mi się wędzidełko skróciło to jakoś minimalnie bo nie widzę żadnej różnicy w możliwości ściągnięcia. Jedynie na sucho jest to mniej przyjemne bo występuje tarcie przez suchą żołądź i kleisty napletek. Oraz nigdy z okolić tych nie leciała mi krew. Moje trzy ostatnie wizyty u lekarzy ze ktoś to oglądał to tak lekarz w przychodni przepisał heviran ,octanisept i vratizolin (brak efektu) potem urolog stwierdził że nie ma żadnych zmian na które może mi coś pomóc a z lepkością kazał iść do dermatologa. Natomiast dermatolog przepisał altabactin i vitella treox i też brak efektu. Jedyny plus był taki ze po tej vitelli miałem to nawilżenie. Dodatkowo badania robione to tak weneryczne nic, posiew i ogólny moczu nic , wymaz grzybiczy nic, natomiast w bakteryjnym w pięciu badaniach pod rząd robionych co 2-3 miesiące ciągle wychodziła klebsiella pneumanae i brałem na to triderm,baktrim,augamentin i jeszcze cos tam ale już nazwy nie pamiętam. Czy moje objawy mogą być od tego wędzidełka że podczas wzwodu mi jakoś bezboleśnie pociąga i mi powoduje to uczucie jak bym miał po wysikaniu dalej mocz w cewce? Ewentualnie co mam robić dalej żeby wyleczyć ten problem bo ja już nie wiem. Bardzo proszę o jakoś poradę bo nie da się funkcjonować normalnie z tymi objawami. Dziękuję za ewentualną odpowiedz. Dorzucam filmik podczas wzwodu jak to wygląda z przodu i tyłu