• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

problem przywierania napeltka do żołedzia

Witam, przychodzę z problemem, z którym zmagam się juz od dłuzszego czasu, odkąd pamiętam zawsze miałem problem z swobodnym odprowadzaniem napletka podczas wzwodu gdyz pierscien był zbyt ciasny co powodowało dyskomfort i ból (nie było problemu ze sciąganiem go do mycia), myslalem ze problem ten minie z czasem co nie nastąpiło, zacząłem o tym czytac i dowiedziałem sie że mozna to rozciagać, więc zacząłem rozciągąc i z czasem skóra zaczęła zchodzić normalnie, jednak nigdy nie uzywałem zadnej oliwiki i nie robiłem tego pod ciepłą wodą co prawdopodobnie doprowadziło do mikrourazów, i pojawił mi się problem przywierania napletka do żołedzia nawet przy myciu tz. po umyciu było dobrze do momentu wyschnięcia bo wtedy pojawiał się problem, po dłuzszym czasie zdecydowałem się pojsc do lekarza, zapisał mi masci sterydowe i powiedział że problem jest z wędzidełkiem (blizna) i jesli masci nie pomogą to na zabieg wydłuzania, niestety masci nie pomogły i zdecydowałem udać się jeszcze do innego lekarza, opowiedziałem mu o problemie, obejrzał i stwierdził że nie widzi problemu oraz że ani zabieg ani masci nie były potrzebne, stwierdził że nie ma skłonnosci do stulejki i żeby zaczekać z tym do współżycia, dodatkowo przy masturbacji żołądz bardzo szybko wysycha i wchłania wilgoć, po wysztkim mam problem z odprowadzeniem napletka spowrotem, gdyż zawija się do środka i nie nasuwa się całkowicie na żołądz tylko pozostawia odkrytą część żołedzi, dopiero po obmyciu wodą idzie odprowadzić spowrotem całkowicie, bardzo mi to przeszkadza i chciałbym wiedzieć skąd ten problem wynika tymbardziej ze zaraz koncze 18 lat, czy miał ktoś coś podobnego i wie jak rozwiązać ten problem

Dawidd

Well-known member
Lekarz mówił o wędzidełku a Ty mówisz o problemie z nasunięciem napletka. Maści już stosowałeś. Idź do lekarza zrób potrzebny zabieg.

Lubelski

Active member
Niechce cie straszyć ale...to mi wygląda na załupek.idź do urologa co się naprawdę zainteresuje twoim problemem anie, tylko obejrzy bez dotykania