• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

prawdopodobne pęknięcie cewki z krwotokiem w trakcie seksu.

longer123

New member
Dobry wieczór.
Dzisiaj podczas zabaw z moją lubą przy złym włożeniu penisa był słyszalny trzask, następnie duża ilość krwi wypływała z mojego sprzętu aż do momentu całkowitego opadnięcia wzwodu.
Od razu zadzwoniłem po pogotowie, po oględzinach ratownik powiedział, że tutaj prawdopodobnie końcówka cewki pękła, a utrata krwi to głównie powód dużego wzwodu. Od tego momentu, jest jedynie delikatne pobolewanie końcówki cewki i mały kolor sinawy. nie ma krwi w moczu itd. Pytanie czy teraz pozostaje obserwować sprzęt i jeśli nic nie będzie się działo, większy ból, krew to czekać aż się zagoi czy najlepiej iść z tym do urologa żeby sam ocenił czy faktycznie nie jest potrzebna żadna pomoc. początkowo myślałem, że po prostu to złamanie prącia, ale nie ma żadnego obrzęgu i bólu całej reszty członka. Ratownik zalecał tylko po każdym oddaniu moczu przemywać aby nie prowokować żadnych infekcji.
Sam widok tak dużej ilośći krwi na początku był szokujący i przez chwilę myślałem, że zejdę z tego świata, ale sytuacja po kilku chwilach całkowicie się zmieniła.

randorandom

New member
ja bym leciał na ostry dyżur tak czy inaczej, żeby ci zrobili jakieś usg czy coś, w takiej sytuacji trzeba działać bardzo szybko, bo może być potrzebna operacja. nie straszę, tylko mówię, co o tym kiedyś czytałem, chociaż jeśli cię mocno nie boli to może być sygnał, że nie jest tak źle

ewentualnie jakiś odział nocnej opieki urologicznej

Ostatnia edycja:

longer123

New member
@randorandom
No ratownik poweidział, że kojarzą już tego typu przypadki i powiedzieli, że mogliby zabrać na sor, ale jeżeli tutaj nic się nie dzieje absolutnie to poza podaniem leków i sprawdzeniem przez urologa to nie będzie potrzebna żadna pomoc.
Stało się to o godzinie 18 do tej pory nie odczuwam problemów. Ratownik zaznaczył, że nagła krew była spowodowana mocną erekcją która od razu ustąpiła a zaraz po tym krew.

randorandom

New member
@longer123

no to może nie jest tak źle. ja jestem trochę panikarzem, ale ja bym leciał, żeby jakiś urolog czy lekarz to sprawdził, bo czytałem, że w takich przypadkach operacja powinna być w ciągu 6-8h od zdarzenia, inaczej mogą być jakieś komplikacje przy leczeniu. ale to czytałem raczej o sytuacjach, gdzie ludziom prącie się łamało w kąt 90 stopniu, prawie mdleli z bólu i była kałuża krwi

longer123

New member
@randorandom
Dokładnie to była moja pierwsza myśl, złamanie, pęknięcie itd. Ale to trwało 30-60 sekund, Ratownik przeprowadził wywiad, robiłem siku przy ratowniku, a po 3 razach nie zauważyłem bólu czy krwi, jakby nic się nie stało. Mam kontrolować podczas nocnych wzwodów sytuację i jeśli nic nie będzie się działo to tylko unikać seksu przez najbliższe kilka tygodni. Zapytał mnie ratownik skąd podejrzenia o złamaniu i też wyjaśnił objawy które muszą wystąpić przy czymś takim.

randorandom

New member
@longer123
no to może nie jest tak źle, ale tak czy inaczej, na twoim miejscu pierwsze co bym jutro rano zrobił, to spróbowałbym się wbić do jakiegoś urologa/lekarza/szpitala nawet na chama jutro z rana, żeby na to spojrzał. lepiej chuchać na zimne

longer123

New member
@Dawid88 Już teraz po prostu będę obserwować, cała noc przebiegła tak jakby nie było takiej sytuacji. teraz też jakby ten kolor na samej górce ujścia jakby jest mniej ciemny, jaśniejszy i samo pobolewanie przy myciu albo znikome albo wcale. Najważniejsze, że wezwałem ratownika i wywiad i oględziny wydawały się dośc dokładne i też przez to ogólnie poczułem się bardziej komfortowo.

kamikaze12

Active member
Wypad do urologa jak masz pęknięcie cewki moczowej to może Ci się zrobić przetoka tzn kropla drąży skalę, odrazu to nie będzie ale z czasem mocz będzie szukać innego miejsca i może Ci się zrobić drugie ujście cewki moczowej tam gdzie jest to pęknięcie

longer123

New member
@kamikaze12 Możliwe, ale też sobie przypomniałem o tym jak mówił o wędzidełku które mogło być naderwane delikatnie, dlatego 2 razy przy ratowniku byłem na siku i powiedział, że taki uraz jest bardzo mało prawdopodobny ze względu na brak śladu krwi zaraz po wypadku, brak bólu.
Obserwowałem wzwód poranny i nie był on duży zapewne przez stres, ale bólu nie było czy krwi, specjalnie miałem założoną podpaskę luby na noc żeby lepiej widzieć czy coś nie poleciało.

longer123

New member
Ok, to już jak wrócę do domu, bo w pracy światło dość kiepskie jest
Co do tego krwotoku na popularnym zagranicznym forum znalazłem dokladnie jeden taki sam przypadek, nigdzie nie znalazłem informacji co konkretnie się stało, facet dodał cała relacje jak jechal na sor zakrwawiony, pościel, podłoga z krwi dokladnie jak u mnie i na sorze nic nie znaleźli, zadnych pęknięć, złamań itd, po 14 dniach nie było śladu po incydencie i po roku czasu nigdy więcej nic takiego się nie przytrafiło. Druga osoba miała podobny problem, ale tam już wylądował na stole, tylko tyle, że od razu zaczął puchnąć sprzęt i był złamany penis i bóle, których ja nie odczuwałem albo odczuwałem w minimalnym stopniu.

Ostatnia edycja:

longer123

New member
@MoimZdaniem
Na zdjęciach tak nie widać ale troszkę coś tan tego wędzidełka zostało.
@kamikaze12
To coś pomiędzy low and tight a low and loose, spec który mi to robił powiedział, że zawsze stara się jak najwięcej zostawić tego napletka.