• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Powrót do aktywności po obrzezaniu

Tomek1996

Member
Hej! Jestem po obrzezaniu staplerem i zastanawiam się jak u was wyglądał powrót do aktywności fizycznych, sport siłownia. Po ilu dniach od zabiegu wróciliście i wszystko było ok? Chętnie posłucham każdej historii. To samo pytanie o powrót do aktywności seksualnej.

Lubelski

Member
Daj sobie luzu miesiąc👍nie myśl o tym to, szybko minie...delikatne prace możesz wykonywać...o aktywności czy też o ręce zapomnij na miesiąc...dobra rada 🙂

Tomek1996

Member
@Lubelski Hehe o ręce nawet nie myśle, bo sie zle skonczyc może. Ale aktywność typu tenis/silownia troche mnie dziwi, nie do końca rozumiem co tam teoretycznie mogłoby pójść nie tak. Przy chodzeniu/truchcie juz nic nie boli - pełen komfort

Lubelski

Member
Ja do jazdy rowerem wróciłem w czerwcu...a do roboty po dwóch miesiącach bo, naściemniałem troche a, lekarz z miłą chęcią wypisywał płatne L4.Xd...bo mówiłem że źle czuje 😉najdłuższe L4 w życiu miałem 😆a jak chciałem po szpitalne sanatorium to, na usunięcie stulejki nie dają.Xdd

pierniq

Active member
Pełna regeneracja tkanek trwa od 5 do 8 tygodni. To że wydaje Ci się że jest okej to nie znaczy że „w środku” również tak jest. No chyba że chcesz wylądować z powrotem na stole? Odpuść sobie, znajdź inne zajęcia i przetrwasz! Powodzenia