Powiększanie członka po operacji Nesbita,modyfikowanego Nesbit(Yachia) ?

illuminatis

New member
Jak już wszystkim tutaj wiadomo, najczęściej po tego typu zabiegach traci się cm, które jedni piszą że później odzyskują inni nie. Chciałem się was zapytać jak to widzicie, czy np. jest możliwość używania po póło roku od operacji urządzeń typu jet-ekstender ? w celu powolnego odzyskiwania cm? czy z powrotem nie dojdzie do zakrzywienia członka? Z tego co poczytałem to chyba najbezpieczniejsza metoda na wydłużanie członka bo naciąg jest równomierny na wszystkie ścianki osłonki białawej, ktoś tego próbował po tego typu operacji ? Ludzie piszą, że regularne stosowanie daje efekty? Myślę, że jeżeli porwać się na coś takiego to tylko z tym urządzeniem, żeby sobie krzywdy nie zrobić. A zawsze te kilka mm więcej to już lepiej :) Proszę o jakieś opinie.
 

illuminatis

New member
Jeżeli ktoś jest ciekawy to taką odpowiedź na jednym z for internetowych dał mi lekarz, chirurg Tomasz Stawski

Pyt. Zastanawia mnie jak to będzie wpływać na członek, czy nie dojdzie z powrotem do zakrzywia prącia?
Odp. - Raczej nie powinno do tego dojść.
Pyt. Czy to bezpieczne po takiej operacji?
Odp. - Raczej bezpieczne.

Wydaje się, że optymistycznie nie było kategorycznego NIE, proszę tego nie robić bo osłonka biaława znów popęka i dojdzie do zakrzywienia. Poza tym poczytałem, że najlepiej stosować ten jes-ekstender jednocześnie z Penilarge tabletkami i kremem, a efekt 2-3cm jest jak w banku tylko regularnie przez parę miesięcy. Co wy o tym myślicie?
 

ven32

New member
Ja miałem z jednej strony dłuższą osłonkę białawą a z drugiej krótszą więc taki ekstender może tylko zaszkodzić, poczekaj może po operacji cm wrócą jak tak ci na nich zależy. Mi po 5 miesiącach wrócił 1cm. Poczekaj i poczytaj o powiększaniu kwasem hialuronowym.
 

illuminatis

New member
Tak, tak poczekam pół roku niech się wszystko zagoi i wówczas zobaczę co i jak, ale jeśli nadal będzie lipa to spróbować na pewno spróbuję bo jednak za bardzo mi zależy na tych cm :), najwyżej będę pierwszy co po takiej operacji spróbuje ekstendera i penilarge naraz hehe, mam nadzieje, że oba te specyfiki razem dobrze zadziałają a członek rozciągnie się równomiernie i nie dojdzie do zakrzywienia.
 

kris87z

New member
Jesli ktos wierzy w ekstendery, to uwazam, ze nie powinien isc na operacje prostowania.
Operacja prostowania, niezaleznie od metody sprowadza sie do tego, ze skraca sie za dlugie cialo jamiste/gabczaste, tak zeby nie ciagnelo penisa w ktoras strone.
Ekstender zas (jesli wierzyc ze dziala) wydluza ciala jamiste/gabczaste.
Wiec gdyby one dzialaly, to poprzez rozciaganie tej krotszej strony, mozna by penisa wyprostowac...
 

illuminatis

New member
Pamiętaj że używa go więcej zdrowych ludzi niż ze schorzeniami, co do wyprostowania ekstenderem to efekty pewnie by były ale po tak długim czasie :-( to już szybciej by się członek powiększył niż skrzywienie do końca wyprostowało.
 

szymon1

New member
lepiej nie ryzykowac z ekstenderami po operacji skrzywienia, nawet w normalnym przypadku nie wiadomo do konca czy sa bezpieczne, czytalem kiedys posta goscia co sobie klopotow na robil ale nie pamietam czy to byl ekstendedr czy jakies inne cwiczenia.
 

Kilerek7

New member
A ja mam pytanie do tych co już są po operacji skrzywienia. Czy wasz penis jest 100% prosty czy zostało trochę skrzywienia oraz podczas współżycia, gdy penis może ruszać się gwałtownie na wszystkie strony, czy nie ma ryzyka że zrost pęknie, a krzywizna wróci? Ogólnie chodzi mi o to czy już po tych miesiącach gojenia, Gdy zacznę ekstremalne igraszki to mogę być spokojny o wacława, bo lekarz mówił mi, że na początek klasycznie i powoli właśnie bez ostrych ruchów.
 

Klaus1

New member
Nie wiem czy moge sie wypowiedziec, bo jestem jeden z nielicznych ktorzy mieli u Beldy czyli szwami pernamentnymi, ale jak mialem skrzywienie tylko w dol, to teraz mam bardzo delikatnie w lewo.

Co do seksu, to dziewczyny juz nie mam, zdarzalo sie cos, ale ciezko powiedziec czy cos sie skrzywi, przynajmniej mi, bo musialbym uprawiac naprawde duzo seksu zeby z mojej strony zapewnic ze jest dobrze. Chociaz ja chyba do konca zycia bede sie bal.
 

Kilerek7

New member
No mi mówił lekarz, że idealnie prosty to nie będzie, z resztą nikt nie ma idealnie prostego, też miałem w dół, tylko metodą własną u Prof. Perdzyńskiego. Muszę go zapytać właśnie o trwałość, bo jak zacznę baraszkować i krzywizna wróci albo coś się uszkodzi? też czuję przed tym lek, no ale z drugiej strony nie robiono by chyba tego tak, żeby się obchodzić jak z jajkiem. Na dzień dzisiejszy wiem tylko, że mam nie wykonywać ostrych ruchów na wszystkie strony jak biegami w aucie, czyli pozycja na jeźdzca odpada narazie. Dlatego jestem ciekaw, czy z biegiem czasu ze spokojem będę mógł funkcjonować, bo nie chcę całe życie uprawiać sex w stresie.
 

Kilerek7

New member
Mam pytanie, po miesiącu od operacji i zdjęciu szwów zewnętrznych, penis boli gdy go dotknę, jakby był jednym wielkim siniakiem. Wcześniej gdy miałem szwy nic nie bolało. Taka wrażliwość jest normalna?
 
Do góry