• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pomocy !nietypowe skrzywienie po przebytym spodziectwie do oceny

kamikaze12

New member
Witam proszę o ocenę jak ta sprawa wygląda jestem po obrzezaniu które miałem częściowe w wieku 4 lat teraz mam 28 i około 3 tygodnie temu obrzezalem się do końca mam również problem moj penis jest wykręcony o około 45 stopni w lewo ,lekarz u którego byłem powiedział że jest możliwa operacja żeby to odkręcić ale straci na długości i zostaną blizny i żebym tego nie ruszał bo tragedii u mnie nie ma dla mnie niestety jest to tragedia ponieważ się poprostu wstydzę że mam takiego a nie innego,nie współżyłem nigdy. Boję się jaka będzie reakcja co byście zrobili na moim miejscu operacje mimo utraty paru cm?nie mam giganta niecałe 16cm...urodziłem się z wadą która nazywa się spodziectwo operacja była gdy byłem mały,teraz jestem duży i mam problem ciężki do przeskoczenia .. żyć mi się nie chce.

olekf646

Active member
To skrzywienie jeśli nie przeszkadza podczas seksu to ja bym nie ruszał,wizualnie to wygląda poprostu wyjątkowo,można z tego zrobić atut i mieć do tego dystans,zrobisz prostowanie i stracisz z 3 cm to będzie około 13 i potem będziesz miał kompleks małego,a tego już nie przeskoczysz,ja bym się skupił na tym obrzezaniu bo tam widzę odstaje sporo wewnętrznego napletka,oby to się wchłonęło bo wizualnie to bardziej by mogło psuć, niż to że masz go przekręconego,a jeśli jesteś 3 tygodnie po obrzezaniu to to już czas żeby wyjąć szwy

olekf646

Active member
To jeśli lekarz jest partaczem to zmień go na kogoś kompetentnego,bo jak zrobisz poprawkę u niego to dalej może być krzywo i co wtedy?? Znajdź kogoś kto się na tym zna i tam zrób poprawkę,tutaj widzę że lekarz chyba się uczy na ludziach obrzezania,skoro nie wie ile wyciąć

olekf646

Active member
Z pomorskiego to do poznania masz niecałe 200 km tam wiesław tondel robi,jeden z najbardziej polecanych tutaj z forum,ostatnio jeden użytkownik też robił u niego poprawkę i wygląda to bardzo dobrze,więc możesz do niego uderzyć,on robi na 1 wizycie od razu,ale teraz wyjmij te szwy jeśli jest już wygojone,bo mogą się porobić tunele,poczekaj jeszcze bo może się to wchłonie i będzie spoko wygladać

kamikaze12

New member
No fakt do poznania to jest rzut beretem 2h jazdy,o tondlu słyszałem właśnie dużo, ogólnie mam za 2 tygodnie wizytę z lekarzem moim I zobaczymy co on powie ale.mi się wydaje że narobił lipy ...

kamikaze12

New member
Jedna strona jest przyrośnięta do żołędzi, i nie podoba mi się to mam też blizny po wendzidelku ale to chyba najmniejszy problem

olekf646

Active member
No nie wygląda to estetycznie,tutaj bez szwów czyli tamte fotki to starsze są,lekarz spi..ił,bo masz mało tego wewnętrznego i tak, więc tutaj low tight będzie po poprawce,ja bym to jechał poprawić i tak,ewentualnie może laserowo usunąć te grudki,Chomicz podobno takie rzeczy umie,może tutaj do niej lepiej by było podjechać albo online się skonsultować,niech @morgan66 się wypowie

kamikaze12

New member
No są starsze około 1.5 tygodnia temu zapomniałem o tym napisać, ogólnie z prawej strony jestem zadowolony lewą oceniam słabo, fakt z biegiem czasu zmieni się ale pewnie nie dużo... na poprawkę chyba już tam nie pojadę dałem za to 3900 paliwo i badania

olekf646

Active member
Co ty? Oczernianie to jakbyś klamał a ty pokazałeś stan faktyczny i tyle,przez takich ludzi jak ty,potem są właśnie tacy lekarze,bo nikt nie ma odwagi powiedzieć że ktoś się do czegoś nie nadaje,tutaj mu nie wyszło i masz prawo do opinii,nikt cię po sądach nie będzie ciągał,mi by było wstyd robić taką fuszerkę i brać za to kasę,wiadomo że każdy może się pomylić,on przynajmniej się przyznał że odwalił coś nie tak, większość by ci mówiła że jest dobrze, jak to tutaj zazwyczaj bywa

kamikaze12

New member
Powiem kto tego dokonał, ale chcę poczekać co on na to powie ,i jak to wszystko będzie w maju planuje poprawkę ten Wiesław tondel ma stronę internetową?

toastt

Well-known member
Co do skrzywienia, to moim zdaniem nie ma sensu tego ruszać. Jesteś w pewnym sensie wyjątkowy i nie powinieneś uważać siebie za w jakikolwiek sposób gorszego. Zostaw jak jest. Nigdy nie wiesz, czy operacja prostowania się uda i spełni Twoje oczekiwania.

olekf646

Active member
Musisz numer znaleźć do tondla,stronę nie wiem czy ma,poczekaj co Morgan ci odpisze bo on u Chomicz też poprawiał, może u ciebie wystarczy laserem popracować przy tych grudkach i będzie dobrze,bo poprawka to znowu mniej napletka będzie,Chomicz też jest jedną z najbardziej polecanych tutaj,a to skrzywienie to tak jak mówiłem i jak ci kolega wyżej napisał,większość kobiet będzie zaciekawiona że masz takiego fiuta i żadna ci nie powie że coś jest nie tak,zrób z tego atut że twój jest przekręcony,ja bym mówił że on taki jest bo jak go wkładam to się odkręca w drugą stronę i daje dodatkową przyjemność,od razu kobietka się będzie śmiała i będzie chciała go poczuć, mówię ci