Dlaczego napletek jest tak dziwnie przyklejony? Próbowałem to odklejac ale nie poszło, będę jeszcze to odklejał
Proszę o szybką odpowiedź https://imgur.com/1CueLKm
Kiedyś czytałem o możliwym przyklejeniu sie napletka do zołędzie ale to czytałem ze wystepuje głownie u malych dzieci , nie wiem czy to to samo , ale to powinno sie odkleic jak nie mozesz sam to idz z tym do lekarza , oni maja na to sposoby
Generalnie masz dwie opcje albo rozklejasz/rozrywasz to sam albo robibCi to lekarz. Sam to zrobisz sobie po trochę spróbuj od strony wedzidelka czyli od spodu powinno iść łatwiej. Pół penisa to z jednej strony duzo z drugiej malo. Użyj wiecej siły, bedzie bolalo, ale rozkleisz. Po 1mm ale zawsze do przodu. Lekarz to albo zrobi Ci to od razu całosc bez znieczulenia albo zabieg ze znieczuleniem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.