• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pomoc - styl obrzezania

GryfnyZiom

New member
Hej - na forum jestem nowy :)

Sytuacja wygląda następująco:
Podczas spoczynku napletek normalnie schodzi za żołądź - jednak z powodu nadmiaru napletka zawija mi się on w taki fałd :)
Podczas erekcji - zależy od dnia - niekiedy schodzi za żołądź jednak mam wtedy krótkie wędzidełko i znowu pojawia się fałd skóry i ciągnięcie, a nie kiedy zejdzie do połowy żołędzia i stop.

Byłem na konsultacji u urologa, który stwierdził że trzeba rozważyć zabieg obrzezania - jestem już nastawiony psychicznie na ten zabieg, który będzie przeprowadzony metodą laserową. Jednak nadal nie wiem jaki styl obrzezania wybrać :( - high czy low oraz ciasny czy luźny

Jesteście w stanie podesłać jakieś zdjęcia po swoim obrzezaniu z jakąś opinią - będę bardzo wdzięczny :)

arek a

Member
Na tym forum jest mnóstwo zdjęć obrzezanych w różnych stylach. W internecie też znajdziesz informację na ten temat, zdjęcia i styl obrzezania.
Ale pewnie ktoś z doświadczeniem obrzezania na pewno Ci tu też pomoże.

MoimZdaniem

Active member
Hight i Tight. Tylko ciasne obrzezanie, które wcale nie jest aż takie ciasne bo wzdłuż trzonu można nadal przesuwać skórę.Luźny styl pozostawi dalej problem który masz.

TwiceCut

New member
Ja pierwotnie po staplerze miałem takie coś pomiędzy LOW / HIGH & LOOSE i nie byłem zadowolony przede wszystkim z wyglądu.
Oglądnąłem chyba wszystkie dostępne w Internecie zdjęcia obrzezanych penisów i doszedłem do wniosku że najlepiej wygląda L&T
a dokładniej - extreme Low and Tight - więc zdecydowałem się na poprawkę u doktora który nie za bardzo chciał się podjąć "extreme"
więc stanęło na L&T.

Efekt po zmianie stylu na L&T:
nieznacznie zmniejszona wrażliwość, nieznaczne wydłużenie stosunku, estetyczny wygląd
Wad nie dostrzegam.