• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

polecenie lekarza

stulejarz66

New member
hej mam 20l i stulejkę całkowitą, stwierdziłem ze koniec czekania i czas wziąć się za to i podjąć się operacji, chciałbym wybrać obrzeżanie całkowite abym miał pewność ze stulejka nie wróci, mieszkam w trójmieście natomiast słyszałem ze nie ma tu dobrych lekarzy, każdy poleca lek. Chomicz, czy to naprawdę najlepsza opcja? jakby kazdy lekarz mial swoją książkę operowanych śmierdzieli to byłoby dużo lepiej, jedyne czego się boje ze ktoś spieprzy robotę i będzie wyglądać szpetnie, nie jestem wybredny, ale nie chcialbym zbyt mocno szpetnego przyrządu. z góry dzięki za odpowiedz :)

thefatoftheland

New member
Rób styl high and tight żeby zostawić wewnętrznego napletka bo on jest wrażliwy, ja polecam Jacka drabinę z Krakowa, tylko mu powiedz co chcesz i najlepiej jedz ze zdjęciem we wzwodzie żeby zrobił to co chcesz, tondel też dobry z Poznania, jak czujesz tak wybierz

stulejarz66

New member
high and tight będzie dobre? dodam ze boje sie ze stracę cala przyjemność z seksu, nie wiem czy to wplywa naprawde tak mocno ze nie ma żadnych doznań… chciałbym jeszcze spytac które obrzezanie jest lepsze? laserem czy zwykle ?

thefatoftheland

New member
Każdy facet się boi że straci czucie, sam się bałem bardzo, nie stracisz, szczególnie jak nie wytniesz sobie całego wewnętrznego napletka , a on często jest u facetów bardzo erogenny, chociaż z tego co czytałem ostatnio to niektórzy mogą mieć bardziej erogenną żołądz, więc wtedy ten napletek nie jest tak istotny, styl high and tight najczęściej jest tu polecany, poczytaj, bez różnicy czy laser czy skalpel, najważniejszy jest operator który jest profesjonalistą

stulejarz66

New member
Dziękuję za odpowiedz @thefatoftheland , poczekam jeszcze na opinie innych, właśnie sprawdziłem jak wyglada penis jakiegoś gościa z forum po obrzezaniu u tondela wlasnie ta metoda high and tight, wygląda nieźle, widać ze chyba zna się na robocie, do poznania mam chyba najblizej z trójmiasta porównując kraków białystok i innych dobrych urologów, ciekawi mnie jak wyglada z terminem, czy po konsultacji będę czekal długo (miesiące) czy to kwestia tygodnia/dwoch, boje się tez ze będę bandażował za mocno lub za słabo mojego smierdziela i narobi się jakieś gowno

stulejarz66

New member
Jeszcze jedno pytanie, jak działa ten „znany lekarz” jedni maja po 800 opini a przykładowo tondel ma 0 opini , nie chce mi się wierzyć w to, trochę się naczytałem na forum o tych lekarzach i najlepsi maja mniej opinii niż inni, dziwna ta aplikacja znany lekarz

thefatoftheland

New member
Znany lekarz to scam i fejk jeśli chodzi o opinie, tam nie można napisać niczego negatywnego i oni te pozytywy kupują, nie sugeruj się tam opiniami tylko traktuj ten portal jako książkę z danymi lekarzy

MoimZdaniem

Active member
hej mam 20l i stulejkę całkowitą, stwierdziłem ze koniec czekania i czas wziąć się za to i podjąć się operacji, chciałbym wybrać obrzeżanie całkowite abym miał pewność ze stulejka nie wróci, mieszkam w trójmieście natomiast słyszałem ze nie ma tu dobrych lekarzy, każdy poleca lek. Chomicz, czy to naprawdę najlepsza opcja? jakby kazdy lekarz mial swoją książkę operowanych śmierdzieli to byłoby dużo lepiej, jedyne czego się boje ze ktoś spieprzy robotę i będzie wyglądać szpetnie, nie jestem wybredny, ale nie chcialbym zbyt mocno szpetnego przyrządu. z góry dzięki za odpowiedz :)
W Trójmieście bodajże działa dr Krukowski. Dobre efekty widziałem na zdjęciach po obrzezaniu całkowitym.

stulejarz66

New member
na tym forum on ma właśnie kilka opinii tylko, są gorsze i lepsze, widziałem jeden posty z pytaniem o poprawke u kogoś innego po tym lekarzu, wiec juz to mnie odrzuciło trochę…

Na tym nie oszczedzaj ani grosza zbieraj na wizytę tak dlugo jak bedzie trzeba bo później juz skory nie przyszyjesz nie rob nic pochopnie mozesz tego zalowac do konca zycia
Zbieraj kase i jedz do Chomicz mozesz skorzystac tez z wizyty online przed...

stulejarz66

New member
właśnie mam uzbierane i nie chcialbym na tym oszczędzać, chcialbym tylko poznac najlepszego urologa/chirurga dzialajacego w tym kierunku, Tondel jest porównywalny do Chomicz`? nie ukrywam ze do niego mam bliżej o 160km niż do Chomicz

thefatoftheland

New member
Tak, tondel to top jeśli chodzi o obrzezanie, Chomicz też spoko ale ona widzę dużo low tight robi i często to poleca, tondel dobre high and tight robi po tym co tu widziałem, więc bliżej masz to można do niego na luzie