Witam, jestem tu nowy. Mam 21 lat, Stulejkę mam odkąd pamiętam, ale z tego co widziałem na zdjęciach zamieszczonych tutaj, mój przypadek jest dość nietypowy. Otóż napletek mam tak wąsko zrośnięty, że nie ma szans na ściągniecie choć odrobinę nawet w stanie spoczynku. Szerokość "dziurki" ok. 0,5-1 cm. Ale mniejsza o to. Miałem już jedno podejście do pozbycia się problemu, poszedłem do rodzinnego po skierowanie, następnie do pobliskiego szpitala zapisać się. Niestety zniechęciła mnie kolejka. Wróciłem po raz drugi, to samo. Miałem wrócić po raz trzeci, ale brak czasu itp. itd. aż w końcu olałem sprawę... Było to jakoś półtora roku temu. Teraz ponownie mam zamiar zająć się tą sprawą i myślę bardzo poważnie, umówiłem już się na darmową konsultację u dr Tondla na 08.01.2015. Niestety wiem, że prywatnie zabieg w Poznaniu to koszty ponad 1000zł, a raczej nie bardzo stać mnie na to, tym bardziej, że nie dawno urodziło mi się dziecko Nie znalazłem żadnej wzmianki żeby dr Tondel wykonywał zabiegi na NFZ, ale myślę, że skierowanie na zabieg refundowany wypisze bez problemu? Tutaj nasuwa się moje główne pytanie, otóż znalazłem kilku lekarzy, którzy mają umowę z NFZ (chyba) i chciałbym poznać opinię na ich temat, bo na forum nic nie znalazłem w Poznaniu z wyjątkiem dr Tondla.
Oto ci lekarze:
lek. Maciej Pawlik opinie - urolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
dr n. med. Roland Dadej opinie - urolog, chirurg, seksuolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
dr n. med. Michał Hrab opinie - urolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
Według opinii na stronie znanylekarz.pl wszyscy są godni polecenia, jednak chciałbym zobaczyć opinię kogoś stąd, najlepiej ktoś kto miał u któregoś z Panów robiony zabieg
Dorzucam zdjęcie mojego "przyjaciela": http://i.imgur.com/SS4pRJI.jpg
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego roku życzę czekam na odpowiedzi
Oto ci lekarze:
lek. Maciej Pawlik opinie - urolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
dr n. med. Roland Dadej opinie - urolog, chirurg, seksuolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
dr n. med. Michał Hrab opinie - urolog Poznań - ZnanyLekarz.pl
Według opinii na stronie znanylekarz.pl wszyscy są godni polecenia, jednak chciałbym zobaczyć opinię kogoś stąd, najlepiej ktoś kto miał u któregoś z Panów robiony zabieg
Dorzucam zdjęcie mojego "przyjaciela": http://i.imgur.com/SS4pRJI.jpg
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego roku życzę czekam na odpowiedzi