Część! zrobiłem podstawowe badania.. biochemia, ogólne moczu i morfologia wyszły okej. Osad moczu:
Nabłonki płaski pojedyncze wpw
Leukocyty 3-6 wpw
Elektrocyty wył. 1 co kpw
bakterie. Nieliczne
Kryształy. Szczawiany wapnia pojedyncze wpw.
Ogólnie mam kilka problemów z drogami moczowymi mi.n. Popuszczanie moczu (do około 1h po mikcji, są to krople, lecz czuje to w cewce i czasem uniemożliwia mi to pełny zakres ruchu ze względu przed obawia, iż mogę popuścić) Brak popędu seksualnego w tym porannych wzwodow, uczucie czegoś w cewce po oddaniu nasienia,uczucie moczu w pęcherzu. W skrócie zalwazylem, że oddaje mocz częściej niż kiedyś. Przed USG jamy brzusznej miałem TYLKO 160ml. Moczu a czułem duże parcie na pęcherz, nie zbyt szybko to parcie ze względu na małą ilość moczu?
Ktoś jakies sugestie na temat badań i problemów?
Jeszcze robiłem badania TSH ktore wyszło 4,800. Ale odebrałem dzisiaj wyniki f4 i f3 i są w normie. Jest się czym przejmować??
Dodam, że właśnie skończyłem 18 rok życia.
A wizytę u urologa mam 23 ze względu na jego urlop.
Nabłonki płaski pojedyncze wpw
Leukocyty 3-6 wpw
Elektrocyty wył. 1 co kpw
bakterie. Nieliczne
Kryształy. Szczawiany wapnia pojedyncze wpw.
Ogólnie mam kilka problemów z drogami moczowymi mi.n. Popuszczanie moczu (do około 1h po mikcji, są to krople, lecz czuje to w cewce i czasem uniemożliwia mi to pełny zakres ruchu ze względu przed obawia, iż mogę popuścić) Brak popędu seksualnego w tym porannych wzwodow, uczucie czegoś w cewce po oddaniu nasienia,uczucie moczu w pęcherzu. W skrócie zalwazylem, że oddaje mocz częściej niż kiedyś. Przed USG jamy brzusznej miałem TYLKO 160ml. Moczu a czułem duże parcie na pęcherz, nie zbyt szybko to parcie ze względu na małą ilość moczu?
Ktoś jakies sugestie na temat badań i problemów?
Jeszcze robiłem badania TSH ktore wyszło 4,800. Ale odebrałem dzisiaj wyniki f4 i f3 i są w normie. Jest się czym przejmować??
Dodam, że właśnie skończyłem 18 rok życia.
A wizytę u urologa mam 23 ze względu na jego urlop.