Jasne dam mu kilka dni żeby sie to szwach zagoiło.No i gitara. Jeszcze go nie forsuj i daj mu troche odpoczynku.
ze co??? zyletke?? jak ty to zrobiles zyletka?? przekozakUdało się sorwac żyletkę i ściągnąć szwy. Wygląda nawet dobrze, teraz zauważyłem że przy wzwodach powodowały lekki dyskomfort w postaci ciągnięcia.
ze co??? zyletke?? jak ty to zrobiles zyletka?? przekozak![]()
No jasne ze na morzuTylko nie mów że to na morzu robiłeś jeszcze przy falach![]()
Trzeba sobie jakoś radzićdobry jesteś
Haha ani jednego draśnięcia po żyleciepewnie musi kupic 2 tubki jedna na blizny pozabiegowe a druga tubka na blizny zyletkoweciekawa historia naprawde
![]()
Narazie smaruje delikatnie maścią ochronna z witaminą A w sumie raz dziennie przy zmianie opatrunku. Wrócę do Polski to zakupie plastry.Stosuj jakis zel na blizny tera a jak nie bd efektow to polecam plastry
tez mam taka masc to jak zejda szwy tez sprobuje, a te plastry to podeslesz linka? bo bede musial lupic odpowiednik tutaj w UKNarazie smaruje delikatnie maścią ochronna z witaminą A w sumie raz dziennie przy zmianie opatrunku. Wrócę do Polski to zakupie plastry.
Musisz szukać na forum tutaj polecali różne. Nie pamiętam jak się dokładnie nazywają, w wyszukiwarce jak wpiszesz plastry to powinno znalesc.tez mam taka masc to jak zejda szwy tez sprobuje, a te plastry to podeslesz linka? bo bede musial lupic odpowiednik tutaj w UK
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Pierwszy dzień po zabiegu i ogólne pytania | Krótkie wędzidełko | 0 | |
J | Pierwszy dzień po zabiegu | Po zabiegu obrzezania | 2 | |
Q | Pierwszy dzień po - kilka pytań | Po zabiegu obrzezania | 31 | |
T | Pierwszy dzień | Po zabiegu obrzezania | 7 | |
K | Po zabiegu - pierwszy dzień | Po zabiegu obrzezania | 0 |