Jasne dam mu kilka dni żeby sie to szwach zagoiło.No i gitara. Jeszcze go nie forsuj i daj mu troche odpoczynku.
ze co??? zyletke?? jak ty to zrobiles zyletka?? przekozakUdało się sorwac żyletkę i ściągnąć szwy. Wygląda nawet dobrze, teraz zauważyłem że przy wzwodach powodowały lekki dyskomfort w postaci ciągnięcia.
ze co??? zyletke?? jak ty to zrobiles zyletka?? przekozak
No jasne ze na morzu spokojnie, nie zawsze buja jak na filmachTylko nie mów że to na morzu robiłeś jeszcze przy falach
Trzeba sobie jakoś radzićdobry jesteś
Haha ani jednego draśnięcia po żyleciepewnie musi kupic 2 tubki jedna na blizny pozabiegowe a druga tubka na blizny zyletkowe ciekawa historia naprawde
Narazie smaruje delikatnie maścią ochronna z witaminą A w sumie raz dziennie przy zmianie opatrunku. Wrócę do Polski to zakupie plastry.Stosuj jakis zel na blizny tera a jak nie bd efektow to polecam plastry
tez mam taka masc to jak zejda szwy tez sprobuje, a te plastry to podeslesz linka? bo bede musial lupic odpowiednik tutaj w UKNarazie smaruje delikatnie maścią ochronna z witaminą A w sumie raz dziennie przy zmianie opatrunku. Wrócę do Polski to zakupie plastry.
Musisz szukać na forum tutaj polecali różne. Nie pamiętam jak się dokładnie nazywają, w wyszukiwarce jak wpiszesz plastry to powinno znalesc.tez mam taka masc to jak zejda szwy tez sprobuje, a te plastry to podeslesz linka? bo bede musial lupic odpowiednik tutaj w UK
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Pierwszy dzień po zabiegu i ogólne pytania | Krótkie wędzidełko | 0 | |
J | Pierwszy dzień po zabiegu | Po zabiegu obrzezania | 2 | |
Q | Pierwszy dzień po - kilka pytań | Po zabiegu obrzezania | 31 | |
T | Pierwszy dzień | Po zabiegu obrzezania | 7 | |
K | Po zabiegu - pierwszy dzień | Po zabiegu obrzezania | 0 |