• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

pierścien erekcyjny

rudi1

New member
Zaczałem stosować, mam problem z utrzymaniem erekcji i chyba to trochę pomaga. Pytanie - Nakładacie go w pełnej erekcji? ja na razie stosuję tego z durexa ale myślę nad tym z samoregulacją. Jakie macie doświadczenia.

DarQ

Member
Jeśli zdrowemu facetowi nagle odpływa krew, to znaczy że traci podniecenie, w innym przypadku coś jest nie tak. Lepiej się przebadać, np. USG Doppler prącia, żeby zobaczyć przepływy krwi, albo używać suplementów na poprawę zwiększenia przepływu krwi w naczyniach krwionośnych. Tak czy siak, według mnie takie zatrzymywanie na siłę krwi i zwiększanie ciśnienia wewnątrz naczyń, ciele jamistmy, nie wróży na dłuższą metę nic dobrego.

olekf646

Active member
Darq ma rację, trzeba uwazać z takim czymś, kiedyś się kilka razy tak bawiłem że gumkę zakładałem i było to dziwne przy wytrysku,bolało potem przez zwiększone ciśnienie, jak ktoś to robi regularnie to się coś popsuje

rudi1

New member
Poniekąd się zgadzam. Ale jak masz jakieś lękowe zaburzenia to ciężko to wyleczyć w miesiąc czy rok czy nawet dwa. Człowiek się chwyta różnych sposobów żeby zadziałało. A to akurat metoda polecana tylko rozsądnie.

DarQ

Member
Poniekąd się zgadzam. Ale jak masz jakieś lękowe zaburzenia to ciężko to wyleczyć w miesiąc czy rok czy nawet dwa. Człowiek się chwyta różnych sposobów żeby zadziałało. A to akurat metoda polecana tylko rozsądnie.
Robienie tego przez kilka lat, nie brzmi rozsądnie 😐

Do góry