• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pieczenie przy oddawaniu moczu

karo86

New member
Cześć,
Od dwóch dni piecze mnie na początku oddawania moczu. Wczoraj na bieliźnie pojawiły się krople krwi na bieliźnie. Nie uprawiałem seksu, jestem prawie dwa miesiące po obrzezaniu. Wiecie co to może być? Nie mam innych objawów, ani temperatury, nie oddaję też częściej moczu. Nigdy tak nie miałem. Zastanawiam się czy to przez obrzezanie bo cewka jest odsłonięta

karo86

New member
Byłem, czekam na wynik. To chyba jednak coś z cewką bo piekło na początku oddawania moczu a nie cały czas

olekf646

Active member
Ja po obrzezaniu jak mam długie włosy łonowe to wchodzą pod napleta przy miejscu gdzie było wędzidełko,i mnie to pobolewa tam,ostatnio to zauważyłem,muszę ogolić,może też włos jakiś się tam plącze i powoduje ranki?

@karo86

Krwiomocz może pojawiać w chorobach górnego odcinka układu moczowego. Krew w moczu może być objawem: kamicy moczowej, torbieli nerek, gruźlicy nerek lub nowotworów. Mocz z krwią może występować także przy zapaleniu cewki moczowej, jej zwężeniu, obecności ciała obcego lub nowotworu.

Inne przyczyny krwiomoczu to choroby gruczołu krokowego, a więc rozrost, zapalenie lub rak stercza, a także choroby pęcherza – zapalenie pęcherza, polipy, czy kamienie.

Przyczyn krwiomoczu jest cała masa może akurat coś u ciebie było z cewką moczową tzn. jakiś lekki stan zapalny spowodował krwawienie jak miałeś niedawno obrzezanie. No, ale dobrze, że samo ci przeszło. Jak wróci to idź do lekarza ;)

morgan66

Active member
A to wogóle był krwiomocz czy piekła cewka i raz ślady krwi zauważyłeś na bieliźnie i wszyscy tu juz dodali 2 do 2? Bo krwiomocz to jakbyś sikał co najmniej na malinowo i nie po burakach. pzdr