• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pieczenie penisa (szczególnie po oddawaniu moczu)

Witam, od dziecka cierpię na stulejkę, która niemal całkowicie uniemożliwia mi higienę miejsc intymnych (od środka). Sporadycznie, najczęściej po oddawaniu moczu, występowało u mnie (jeszcze za dzieciaka) pieczenie.

Teraz te dolegliwości się nasilają - częściej i dłużej czuję pieczenie, dyskomfort, szczególnie po oddawaniu moczu. Obrzezanie mam dopiero w grudniu, a do tego czasu przemywam sobie sprzęt strzykawką z rumiankiem (zalecenie lekarza). Problem jest taki, że nie jest to łatwe, żeby tam się dostać z tym rumiankiem, więc nie wiem na ile jest to skuteczne. Czy też mieliście takie objawy przy dużej stulejce, która uniemożliwia odciągnięcie skóry nawet w zwisie?

Czy są jakieś środki na takie pieczenie oprócz przemywania rumiankiem ze strzykawki? Na 99,99% jest ono spowodowane złą higieną tego miejsca.

Mogę odsłonić jedynie czubek penisa - może są jakieś środki, czy maści na to?

st96

New member
Zapalenie żołędzi, skoro nie jesteś w stanie dbać o higienę. Jak kolega wyżej napisał - idź na zabieg, to jedyne wyjście, a czym dłużej będziesz zwlekał tym bardziej będziesz sobie pluł w brodę, że wcześniej nic z tym nie zrobiłem

kysiu

New member
Najprawdopodobniej dopada Cię infekcja intymna. Zaopatrz się w Octenisept – mnie nie raz uratował z opresji. Jeśli jednak w Twoim przypadku byłoby inaczej, to bez wizyty u urologa raczej się nie obejdzie.