• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Panowie nie bójcie się

Pjxter

Member
Panowie chciałem się delikatnie pochwalić, po ponad 2 latach od założenia tutaj konta, zrobiłem ze sobą porządek, a raczej ze swoim napletem.
Jestem 5 dzień po zabiegu, miałem nie pełną stuleję, krótkie wędzidełko narazie pacjent jest spuchnięty, ale wszystko w normie, nic nie boli, zabieg bezbolesny.

Dzięki temu forum wybrałem Lekarza i jestem wdzięczny więc może ja też w czymś pomogę.

Jeśli ktoś ma jakieś pytania to możecie zadawać, siedze na wolnym i nie mam co zrobić z wolnym czasem :p

Fotek nie wstawiam jak coś narazie.

Pjxter

Member
wszystko w normie, wacek jeszcze spuchnięty, ale powoli schodzi opuchlizna, niczym nie smaruje, myje szarym mydłem w płynie i psikam octeniseptem

Pjxter

Member
puszczam lekki strumień letniej wody, i ochlapuje go palcami lekko, potem to mydło w płynie wklepuje lekko, i spłukuje też chlapiąc palcami ;p

Pjxter

Member
dzień 8 opuchlizna zaczyna schodzić, siny kolor też zaczyna schodzić, jaka narazie przebieg gojenia przebiega bardzo sprawnie, ale też widać że cięcie jest na bardzo wysokim poziomie, także warto zrobić research zanim się wybierze Lekarza