• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Oponka po obrzezaniu

Michalokoko

New member
Podczas wzwodu nie jest tak zauważalna ale myślę że może być problem z tym podczas stosunku a lekarz mówił że po około 4 tygodniach już mozna

Arek4u

Member
Oponka może się utrzymywać nawet do 6 tygodni. Rozumiem że już wszystkie szwy masz zdjęte skoro myślisz o stosunkach ? Z tymi 4 tygodniami nie ma reguły, u każdego inaczej się goi rana

Michalokoko

New member
Oponka może się utrzymywać nawet do 6 tygodni. Rozumiem że już wszystkie szwy masz zdjęte skoro myślisz o stosunkach ? Z tymi 4 tygodniami nie ma reguły, u każdego inaczej się goi rana
Szwy mam rozpuszczalne i trochę jeszcze zostało jutro mam kontrolę to może lekarz je wyjmie bo mówił że się rozpuszcza od 6 do 7 tygodni to trochę długo mi się wydaje a oponka jest cały czas taka sama to ciekawe czy zejdzie

Michalokoko

New member
Raczej jakby była ogromna to poszedłby z tym do lekarza(chyba…)

Z ciekawości - u kogo robiłeś zabieg?
U lekarza byłem 2 tygodnie temu i idę jutro ale jak byłem 2 tygodnie temu to mówi że to samo zejdzie tylko potrzeba czasu ale dziwne że się nie zmniejszyla nic a nic zabieg robiłem w Żyrardowie u Pawła naleja