• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Chwilowo

New member
Cześć wszystkim.
Jestem tutaj nowy ale zdecydowany na zabieg, choć niekoniecznie na konkretną metodę. Może jest ktoś kto chciałby krótko podzielić się swoją historią i tym jak wyglądał jego zabieg? Ja w sumie najbardziej boję się tych nocnych wzwodów po zabiegu gdyż niemal codziennie mam ten problem że koleś sterczy niemal całą noc 😅 nie chce żeby coś się spieprzyło przez to. Zastanawiam się nad chirurgicznym lub laserowym zabiegiem, ze względu że praktycznie całkowicie nie mogę odsłonić żołędzia (udało mi się tylko raz przypadkiem podczas seksu i potem nie mogłem ściągnąć go długo).
Zapraszam do rozmowy
Miałem robione obrzezanie 3 dni temu i też nie mogłem się zdecydować na początku chciałem częściowe, low tight potem high tight potem loose chciałem i tak w kółko naczytałem się że dużo ludzi chodzilo na poprawki po loose więc powiedziałem sobie dobra idę do lekarza sam powie co i jak i co lepiej więc wytłumaczyła że cięcie bliżej grzyba i tyle zaznaczyła długopisem ile skóry odejdzie ja się zgodziłem robiła to laserowo dlatego że cięła przez żyły. Znieczulenia dostałem chyba z 20 ml zastrzyki coś bolało to dała więcej. Tak wgl to nic nie czułem 2 godziny autem jeszcze jechałem do domu ból taki 3/10 w nocy erekcje Ale puszka pepsi w gacie wpadła i ok przy erekcjach ból taki 4/10 ale wstaniesz rozchodzisz i jest ok. Efektu jeszcze nie widzę grzyb jest czuły pierwsze dwa dni się przykleja do majtek więc lepiej jakąś wazelinę sobie kupić. Ogólnie tragedii nie ma jak kto niektóry pisze. Ból u dentysty jest gorszy niż to

nie no tu jest mega stuleja, przecież ty tam nie możesz się umyć nawet porządnie. ja polecam skalpel, stapler czasem nie zdaje egzaminu (u mnie nie zdał). jak jest dobry lekarz to efekty są bardzo dobre i regeneracja wcale nie jest dłuższa. jak chcesz namiary lekarza to pisz.

pierniq

New member
nie no tu jest mega stuleja, przecież ty tam nie możesz się umyć nawet porządnie. ja polecam skalpel, stapler czasem nie zdaje egzaminu (u mnie nie zdał). jak jest dobry lekarz to efekty są bardzo dobre i regeneracja wcale nie jest dłuższa. jak chcesz namiary lekarza to pisz.
Pod wodą mogę umyć spokojnie 😅 idę na skalpel, jutro mam wizytę u lekarza już wybranego, dzięki