• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Operacja Nesbit

kamikaze12

Active member
Bo lekceważy pacjentów.. mnie traktował przedmiotowo miałem zapłacić i wypier..alac ,i jeszcze kłamał że mi się wszystko wchlonie tak mnie zszyte że z podziwu wyjść nie mogłem podczas zabiegu nie założył nawet maski

LMalvo

New member
Ja nie jestem zadowolony z Kuźniara i nie wiem gdzie udać się na poprawkę. Skrzywienie powrociło, kazał trzymać szwy przez dwa miesiace. Zrobiła się ciasna wewnętrzna blizna która jest bolesa. Pół roku stracone i musze drugie pół czekać na poprawkę tylko nie wiem czy do niego. Czy do kogoś innego.

djarturos

New member
Ja również muszę się udać do kogoś na poprawkę, ale nie mam pojęcia, do kogo.
Mieszkam w warmińsko-mazurskim, ale mogę dojechać,byleby miało pomóc.
Panowie wyżej macie różne efekty , u niektórych się trzyma, a niektórych powróciło.

jastrzab95

Active member
Ja nie jestem zadowolony z Kuźniara i nie wiem gdzie udać się na poprawkę. Skrzywienie powrociło, kazał trzymać szwy przez dwa miesiace. Zrobiła się ciasna wewnętrzna blizna która jest bolesa. Pół roku stracone i musze drugie pół czekać na poprawkę tylko nie wiem czy do niego. Czy do kogoś innego.
w pol roku wrocilo skrzywienie ? duzo ? w którym kierunku?