Witam. Na wstepie chcialbym wszystkim wypowiadajacym sie podziekowac bo dlugo czytalem to forum i w koncu zdecydowalem sie dzieki Wam na wizyte u urologa i zabieg. Mam nadzieje ze nie bede zalowal :wink: Mam takie pytanie jestem 1 dzien po zabiegu lekarz kazal mi zmieniac opatrunek 2 razy dziennnie i przemywac rivanolem badz octeniseptem i tu mam problem. Moze zaczne od tego ze mialem obrzezanie niecalkowite tzn glowka penisa jes w polowie zakryta w stanie wiotkim, i przedluzane wedzidelko. Co do mojego pytania czy mam przemywac sama glowke rivanolem, czy moze mam sciagac skore maksymalnie i przemywac na szwach? Powiem Wam ze sciagnac skore z malego to nie taka latwa sprawa mam straszna psychiczna bariere. Lekarz sie nie cackal i sciagnal cala ale wiadomo ja to nie lekarz. Druga kwestia czy mam ten rivanol lac na malego czy nasaczac nim gazik i w tedy delikatnie dotykac glowke i w taki sposob przemywac? Mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalem. Z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam wszytskich naprawionych