• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Ocena skrzywienia penisa

Ja się nie wypowiem o samym skrzywieniu, ale ogólnie z czego to wynika?
Tak już się niektórzy rodzą czy jak to jest?
Według mnie to skrzywienie jest duże, ale ja się wypowiadam jedynie ze zdjęcia, a nie własnej wiedzy o tej przypadłości.

Nie wygląda na żaden problem jeśli nie boli, nie przeszkadza Ci w życiu seksualnym i nie zmienia się z czasem to nie ma się czym martwić
Chociaz co ja sie tam znam

Tomasz22

New member
@kamik034 nie łudz się, skrzywienie jest spore. Zrób sobie zabieg i bedziesz miał spokój. Sam bede niedlugo 3 tygodnie po zabiegu z tym ze ja mialem w dół. Ty masz boczne to nie bedziesz mial bardzo skomplikowanego.
P.S. jak ktos pisze tekst typu, jezeli ci nie przeszkadza czy cos to zapewne sam ma duze skrzywienie i nie zdecydował sie na zabieg. Jego problem. Racja mozna miec lekkie skrzywienie ale lekkie...

Ostatnia edycja:

amenek5

Active member
Czasami zdjęcia nie oddawaja tego co jest na żywo. Najgorsze ze to skrzywienie jest takie nagłe, że końcówka penisa odchodzi w bok. Moim zdaniem nie wygląda ono na przyjemne i moim zdaniem utrudnia życie seksualne. Ja bym się chyba decydował na zabieg

DarQ

Member
@kamik034 nie łudz się, skrzywienie jest spore. Zrób sobie zabieg i bedziesz miał spokój. Sam bede niedlugo 3 tygodnie po zabiegu z tym ze ja mialem w dół. Ty masz boczne to nie bedziesz mial bardzo skomplikowanego.
P.S. jak ktos pisze tekst typu, jezeli ci nie przeszkadza czy cos to zapewne sam ma duze skrzywienie i nie zdecydował sie na zabieg. Jego problem. Racja mozna miec lekkie skrzywienie ale lekkie...

To ty chyba nigdy w życiu nie widziałeś dużego skrzywienia. Tu jest może z 30 stopni.

@kamik034
Odbyłeś już jakiś stosunek? Najlepiej odbyć i zobaczyć co i jak, nie ma lepszego sposobu. Będzie dyskomfort lub ból u Ciebie lub partnerki, to zabieg nieunikniony, lecz jeśli nie, można zostawić, bo po co ciąć jeśli obojgu to nie przeszkadza. Chyba że psychicznie przez to skrzywienie jesteś już wycofany, to tnij, ale najpierw radzę sprawdzić, bo ciąć możesz w każdej chwili.

Ostatnia edycja:

Tomasz22

New member
@kamik034
@DarQ
No wlasnie o takich asach pisałem co piszą takie regułki.
Ja miałem lekko ponad 30 stopni i sie zdecydowałem na zabieg bo wlasnie ten próg ,,30 stopni" niekiedy uniemozliwia odbycia stosunku bez dyskomfortu i przeszkadza.Zalezy kto jak co ma.

To tez chodzi o dyskomfort psychiczny w duzej mierze. Po co sie zastanawiac czy wszystko bedzie ok.
Tak jak wspomnialem wczesniej, rób sobie zabieg bo skrzywienia boczne moim zdaniem sa gorsze od dolnych czy górnych.
Poza tym, jakby chlop nie mial problemu to by nie pisal tu na forum i nie wstawial fotek

Ostatnia edycja: