• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie

toastt

Well-known member
Pany kolejna sprawa do was tylko bez beki ,bo dla mnie to dosyć poważne , jaki zabieg mogę wymyśleć , żeby wytłumaczyć moje leżenie na dupie ojcu , bo mieszkamy w domu rodzinnym z narzeczoną , a u mnie w domu to no trzeba mieć wymówkę żeby poleżeć , a nie powiem że pochlastalem sobie sprzęt ... I teraz muszę odpoczywać
Możesz przed zabiegiem "dostać" rwy kulszowej, która skutecznie na dwa tygodnie zmusi Cię do leżenia i sporadycznego wychodzenia z łóżka. Ojciec na pewno nie będzie drążył tematu, jeśli chociaż raz w życiu przeżył taki ból.

kosmos

Member
Witam panowie jakiś czas temu poruszałem temat , że tam mam problemy z infekcjami itd i że dr.Chomicz zleciła mi pobieranie witamin D i probiotyku i maści typu linomag i drugiej maści typu Cicalfate Avene... To tak maść linomag działa ok ,nawilża itd jest ok po pobieraniu probiotyku i witaminy D ogólnie.czuje się troszeczkę inaczej , ale właśnie zauważyłem że , po zaaplikowaniu drugiej maści mam odczyny alergiczne i pojawia się to głupie uczucie nie to dyskomfort nie to szczypanie nie to podrażnienie napletks.taki odczyn alergiczny ... Także odstępuje od stosowania tej maści , za 4 ty będę w naszej pięknej ojczyźnie i robię.wg zaleceń pani doktor posiew nasienia i od kilku dni staram się do przodu umówić do niej na.wizyte tylko słabo ,bo jeszcze nie ma kalendarza otwarte na nowy rok ...... No i jeżeli wyniki będą kijowe i pojawi mi się zapalenie na nowo , to wgl zaleceń mam częściowo usunąć napletek , czyli stwierdziłem że usunę go z tego co po prostu no "gorzej wygląda" tylko zaraz po nowym roku chce jechać te 500 km do doktor żeby to ogarnęła stacjonarnie

kosmos

Member
No ogólnie jak tak teraz patrzałem to jak wytnę to co ciągle mi przeszkadza i się pouszkadzalo przez te zapalenia , no to wyjdzie z 2 cm skóry i jak tak nałożyłem skórę na skórę to wyjdzie praktycznie z tego całkowite,

bmk178

Member
Kolego Kosmos nie spiesz sie z obrzezaniem całkowitym pamietaj że przy całkowitym może być różnie z odczuciami w seksie,Ja mam całkowite i powiem Ci prawde że się modle by czucie wróciło chociaż w 50 % bo na razie to lipa,na szczęście mam swoje lata i tego bzykania nie potrzebuje tyle ile młody facet 20-40 lat ,uprawiałem już seks i powiem szczerze na swoim przykładzie to co było przed zabiegiem a teraz To Przepaść niestety na niekorzyść, także ostroznie z tym całkowitym,

olekf646

Active member
Miałeś pokazać jak to wygląda, może masz low tight, skoro miałeś w bardzo kiepskim stanie ten napletek, wtedy faktycznie jest mniej czucia, to normalne