• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie w starszym wieku

tigerlynx

New member
Witam panowie, w jakim wieku zdecydowaliście się na obrzezanie? Mam 27 lat i z powodów higienicznych i estetycznych chciałbym to zrobić, ale czy nie jest za późno po 30-tce?

Dawid88

Active member
Czytając temat "w starszym wieku" pomyślałem, że 70 latek chce się obrzezać. Masz 27 lat, więc jesteś młody i tak powinieneś o sobie myśleć. A zabieg musisz zrobić, jeśli masz jakieś trudności, a dla samego wyglądu też możesz.

tigerlynx

New member
W pewnym artykule było napisane. Więc ciekaw jestem, jakie jest zdanie tych, którzy zrobili to po 30-tce

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Masz 27 lat a pytasz czy nie jest za późno po 30 -tce. Jak dla mnie 27 jest przed 30 a nie po. Druga sprawa, jak się ma problem to się idzie na zabieg w każdym wieku. Idąc tym takiem myślenia to po 60 zamiast cokolwiek operować to lepiej do piachu ;) przynajmniej ZUS będzie zadowolony.

pbsot

Member
Mam 30 lat i wlasnie 27.12. miałem zabieg obrzezania , jak masz problem to idz rób co trzeba i sie nie zastanawiaj , obok mnie był pan ktory zdecydowal sie na obrzezanie w wieku 50 lat , wiec nigdy nie jest za puzno ,
Chcesz to mozesz obserwowac moj progress z dnia na dzien , po mimo wieku"30 lat" sprzet goi sie bez problemu :)