• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie staplerem

Qubas28

Member
Swoją drogą zauważyłem że chyba każdy świeżo po zabiegu ma mega strach żeby zdjąć ten pierwszy opatrunek. A przychodzi moment że już z automatu zawijasz hot doga jakbyś robił to latami 🤣

konor

New member
Ja mam mega strach i chyba wymienię to co jest na zewnątrz przyklejone a zostawię to jak mówił lekarz ten bandaż itp. a rano zadzwonię o 9 do kliniki zapytać co robić

Qubas28

Member
Jak uważasz. Ja bym zmienił zwłaszcza jak obsikany. Odkaził i zmienił na nowy opatrunek. Rady dostałeś, co zrobisz to już Twoja broszka. Powodzonka

Qubas28

Member
Opatrunek jak się nie zsuwa ani żołądź nie sinieje to jest git. A sam wygląd bez opatrunku jest OK. To sine z trzonu zejdzie Ci na dniach.

Qubas28

Member
Ja myję szarym mydłem z dodatkiem srebra w płynie. Kupiłem w aptece. A leżę głównie na plecach, śpię albo na plecach albo na bokach. Ale normalnie funkcjonowałem już od 3 dnia, dwa dni przesiedziałem i przeleżałem w domu, samochodem komfortowo jeździło mi się dopiero po tygodniu

konor

New member

Panowie 7 dzień po obrzezaniu, jak to wygląda według was od jutra mam już nie mieć opatrunku. Miałem mieć dziś kontrolę ale lekarz jest w szpitalu i mam dopiero w środę. Trochę się cykam bez opatrunku czy nocny wzwód czegoś nie uszkodzi. Do tego nie pokoi mnie ostatnie zdjęcie. Proszę o pomoc i pozdrawiam

konor

New member
Ja widzę że ty chyba mnie nie polubiłeś za bardzo bo twoje odpowiedzi są dosyć nie sympatyczne. Stary ja nigdy nie miałem obrzezania może ty już masz to dawno za sobą ale nie pomagasz pozdro