Warszawa dr AnnaGdzie robiony zabieg ? Jak pierwsze dni rekonwalescencji u Ciebie ? Czekamy na relacje ...sam aktualnie jestem 21 dni po staplerze i rowniez mam tutaj zalozony temat ktory musze zaktualizowac ale chyba forum cos szwankowalo na weekendzie wiec aktualizacja wkrotce![]()
A co myślisz o tym rozwarstwieniu rany widać na zdjęciuWydaje mi się że efekt będzie bardzo dobry, na 9dni to opuchlizna minimalna
Kolego a co myślisz o tym zrobiła się taka narośl jakby skóry na wędzidełku pani doktor powiedziała że niby to zniknie ale na moje oko to wogóle się nie zmniejszaSpokojnie to opuchnięte, zejdzie, wygląda na dobrą robote
Tylko na początku tej narośli nie było tak od 3 dni się pojawiłaRozwarstwienie bo wszywka wyszła ale jak się zagoi to nie powinno być śladu, a ta narośl to pewnie pozostałośc po wedzidełku i pewnie zostanie, zawsze to można potem laserem usunąć
Jestem bardzo ciekaw efektu wykonania tego zabiegu.Warszawa dr Anna
Bonder-Nowicka
Wszystko idzie w dobrym kierunku, dopiero co przechodzilem przez ten etap co Ty i gojilo sie identycznie jak u Ciebie ✅️ u mnie pierscien odpadl po 4 tygodniach...moze dzis wstawie zdjecia jak to wyszlo na koniec (mam tu tez swoj temat zalozony) powodzonka i wytrwalosci bo czas odrywania sie zszywek byl dla mnie najgorszy w calej rekonwalescencji
Jestem też 12 dni po zabiegu.![]()
Miales rozcinany pierscien po zabiegu? Trzymaj go w gorze w ciasnych gatkach zeby ta oponka troche odpuscila ,powinno to zejsc z czasemWitam 12 dzień od zabiegu panowie czy jest normalne że oponka mi się powiększa zamiast pomniejszać dodam że cały czas jest trzymany w górze
![]()
W sumie to nie wiem czy był pierścień rozinany a w górze jest cały czas trzymany i też ściągam skórę na tą oponkeMiales rozcinany pierscien po zabiegu? Trzymaj go w gorze w ciasnych gatkach zeby ta oponka troche odpuscila ,powinno to zejsc z czasem![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Obrzezanie staplerem jaki rodzaj wychodzi | Obrzezanie | 4 | |
D | Obrzezanie staplerem | Obrzezanie | 23 | |
B | Obrzezanie staplerem 24h po | Stulejka | 35 | |
C | Obrzezanie staplerem - Kraków Apriori | Po zabiegu obrzezania | 3 | |
P | Obrzezanie staplerem - po zabiegu, prośba o opinię | Po zabiegu obrzezania | 9 |