KtosTamTaki
Member
Witam, mam pytanie dotyczace napletka zewnętrznego, mianowicie niedługo mam wizytę u Pana Tura, chcę staplerem, żeby linia cięcia była jak najładniejsza, plus chyba lepiej się goi? Zastanawia mnie jedna rzecz, na forum czytałem, że napletek wewnętrzny daje najwięcej bodźców, ja chciałbym się obrzezać stylem high and tight (chyba tak się to nazywa, czyli żeby cięcie było dosyć daleko od tego rowka przy żołędziu, a w trakcie zwisu skóra nie nachodziła na żołądź), czyli zeby skora sie nie ruszala podczas wzwodu. No i pytanie o ten napletek wewnetrzny, daje ojn dupzjo bodzcow, ale co to wlasciwie jest, bo czytalem na forum, ze w stylu high and tight zostawia sie najwiecej tego napletka, ale jakim sposobem, skoro wycinamy najwiecej skory ze wszystkich sposobow, dodatkowo, w jakim stylu jest najwieksza szansa na powstanie tej dziwnej oponki, bo powiem ze niezbyt to wyglada. Dodatkowo czytalem ze wedzidelko nje jest do niczego potrzebne w tej metodzie, ale czy nie warto go ew przedluzyc/zostawic jesli daje duzo bodzcow, nie ma jakis blizn na zoledziu po wycieciu tego? Dzieki za zrozumienie i pozdrawiam forumowiczow.
PS. Zalacze zdjecie zaraz jaki wyglad mnie najbardziej satysfakcjonuje, to mozecie dac znac czy to jest ten styl high and tight
PS. Zalacze zdjecie zaraz jaki wyglad mnie najbardziej satysfakcjonuje, to mozecie dac znac czy to jest ten styl high and tight