Witam.
Jestem z Krakowa , mam 49 lat.
Kilka lat temu zauważyłem "problem po sexie". Mianowicie pękająca skóra napletka. Dopiero potem dowiedziałem się że "robi" mi się stulejka , a właściwie to załupek.
Długo w niczym aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało ale problem w ubiegłym roku zaczął się nasilać.Tak wyglądało to wcześniej , sorki za jakość zdjęć .
Niby na pierwszy rzut oka wszystko OK.
Tak było wcześniej. Szkoda że wcześniej nie wpadłem na to forum , aż tak długo bym się nie zastanawiał.
W necie znalazłem dr Jakubowskiego z Clinicare.
Jedna wizyta "zapoznawcza" , zlecenie badań krwi i dwa tygodnie później zabieg.
Zdecydowałem się na obrzezanie całkowite by nie musieć nic za jakiś czas poprawiać.
Zabieg miałem 27.04.2021 .
Tak było po 24 godzinach :
Boleć na początku bolało. Na szczęście tylko gdy zeszło znieczulenie , potem ból był umiarkowany.
Od 3 doby opatrunki nosiłem tylko do pracy , w nocy czy w domu nie zakładałem.
Po około 4-5 dniach pierścień pękał a w 8 dniu po zabiegu wszystkie zszywki odpadły. Został mi tylko jeden węzełek na wędzidełku.
Tak sprzęt wygląda w 10 dniu po zabiegu czyli dzisiaj.
Opuchlizna zeszła , boli rana i mam strach przed zsuwaniem i mocnym wzwodem. Przy wzwodzie rana piecze jakby miała się rozejść ale już jest to do zniesienia,staram sie jeszcze kilka dni poczekać.
Ogólnie bardzo polecam zabieg celem pozbycia się problemu .
Polecam też miejsce w którym zabieg był wykonywany jak i dr Jakubowskiego oraz cały zespół kliniki.
Koszt zabiegu 2200 plus wizyta plus środki opatrunkowe. Całość około 2500 pln.
Jestem z Krakowa , mam 49 lat.
Kilka lat temu zauważyłem "problem po sexie". Mianowicie pękająca skóra napletka. Dopiero potem dowiedziałem się że "robi" mi się stulejka , a właściwie to załupek.
Długo w niczym aż tak bardzo mi to nie przeszkadzało ale problem w ubiegłym roku zaczął się nasilać.Tak wyglądało to wcześniej , sorki za jakość zdjęć .
Niby na pierwszy rzut oka wszystko OK.
Tak było wcześniej. Szkoda że wcześniej nie wpadłem na to forum , aż tak długo bym się nie zastanawiał.
W necie znalazłem dr Jakubowskiego z Clinicare.
Jedna wizyta "zapoznawcza" , zlecenie badań krwi i dwa tygodnie później zabieg.
Zdecydowałem się na obrzezanie całkowite by nie musieć nic za jakiś czas poprawiać.
Zabieg miałem 27.04.2021 .
Tak było po 24 godzinach :
Boleć na początku bolało. Na szczęście tylko gdy zeszło znieczulenie , potem ból był umiarkowany.
Od 3 doby opatrunki nosiłem tylko do pracy , w nocy czy w domu nie zakładałem.
Po około 4-5 dniach pierścień pękał a w 8 dniu po zabiegu wszystkie zszywki odpadły. Został mi tylko jeden węzełek na wędzidełku.
Tak sprzęt wygląda w 10 dniu po zabiegu czyli dzisiaj.
Opuchlizna zeszła , boli rana i mam strach przed zsuwaniem i mocnym wzwodem. Przy wzwodzie rana piecze jakby miała się rozejść ale już jest to do zniesienia,staram sie jeszcze kilka dni poczekać.
Ogólnie bardzo polecam zabieg celem pozbycia się problemu .
Polecam też miejsce w którym zabieg był wykonywany jak i dr Jakubowskiego oraz cały zespół kliniki.
Koszt zabiegu 2200 plus wizyta plus środki opatrunkowe. Całość około 2500 pln.