• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie Siedlce dr Monika Kuca

CHD

New member
Cześć,

Chciałbym zapytać czy ktoś z Was wykonywał zabieg plastyki napletka lub obrzezania u dr Moniki Kuca ?
Proszę o opinię

Filip Merynos

New member
Ja poddałem się zabiegowi częściowego obrzezania (high&loose) i wydłużenia wędzidełka u pani Moniki Kucy w październiku (zapłaciłem 2200 zł w Klinice Niewiński w Siedlcach). Po czterech tygodniach mogę śmiało polecić panią doktor. Nie miałem praktycznie żadnej opuchlizny, wszystko się ładnie zagoiło, a na wizytę kontrolną wybieram się w zasadzie tylko dla formalności.

Sam zabieg dość kosztowny, ale nie żałuję ani grosza. Zwłaszcza że pani doktor jest nie tylko bardzo dobra w tym, czym się zajmuje, ale też bardzo miła. Rozmawia się z nią bardziej jak z koleżanką niż lekarzem (w pozytywnym sensie) – również podczas samego zabiegu. :)

Filip Merynos

New member
Nie mam potrzeby wykonywania „takich” zdjęć. Autorowi wątku odpowiedziałem w wiadomości prywatnej na pytania, które mi zadał i mam nadzieję, że mu to wystarczy.

olekf646

Active member
Pełen luz przyjacielu kochany,nikt cię tutaj do niczego nie zmusza,ja poprostu sceptyczny jestem zawsze i nie zaufałbym jednej opinii na tyle żeby się zdecydować na jakiegoś lekarza, szczególnie że tutaj chodzi o penisa,a nie o zszycie palca, natomiast jak jest udane to spoko🙂

janoko

New member
ja mialem robione poprawki pp wcześniejszym obrzezaniu, klinika Niwinski w Sieldcach przez p. Monikę Kuca, w kwietniu 2024.
wszystko fajnie sie zagoilo, bezproblemowo.
polecam