• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

obrzezanie przez nadmiar napletka

alfred20

New member
a ogólnie zauwazyłem ze w miejscu szwów mam troche zaschnietej maśći , boje sie tego trzec na siłe zeby nie rozjechac rany , ktoś z was miał moze podobnie ?

mentos20

Member
Dzień 20
no więc jak widać szwy zaczęły wypadać w tempie ekspres bo pierwszy wypadł wczoraj a dzisiaj nie ma już ich trochę hah

alfred20

New member
@mentos20 u ciebie wyglada zajebiscie , u mnie te szwy jeszcze siedza ale trzymaja sie tylko jakby na skorze , rany nie trzymaja w wiekoszości , niestety tak ładnie jak u ciebie to nie wygląda ale powoli sie zagoi

alfred20

New member
dzisiaj po wizycie u lekarza zostały sciagnete wszystkie szwy , w jednym miejscu mam bardzo małe rozejscie rany ale ma sie szybko zagoić , tak to wszystko ładnie wyglada do dwóch tygodnii powinno byc sztoss

mentos20

Member
Dzień 24
jak widać nie ma szwów. Trochę mnie wczoraj zirytowały więc postanowiłem je sobie samemu wyciągnąć jak bym czekał to nie wiem kiedy by wypadły bo się wszystkie mocno trzymały a i tak już mam wszystko pogojone więc nie robi mi to różnicy hah

biker

Active member
To teraz krem na blizny i jeszcze się wyglądzi choć i tak super wyszlo nie jak u nie których ze same falbanki

mentos20

Member
@biker no jestem zadowolony jedyne co to wędzidełko jest tak śmiesznie usunięte i po prawej stronie się tak zrosło z takim dołkiem ale to się raczej wygładzi