• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

obrzezanie przez nadmiar napletka

mentos20

New member
generalnie ja teraz w robocie mam wakacje więc generalnie nie idę do niej ale normalnie to 2 do 3 tygodni

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mentos20

New member
opatrunek to tak raz dwa razy dziennie jak go nie osikam to nie wymieniam dezynfekuje tylko przy wymianie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

alfred20

New member
to co masz na szwach to jakas wazelina ?
po tym tygodniu jak u ciebie z krwawieniem i limfą ? , U mnie limfa najbardziej pojawia sie od strony wedzidelka i widac jeszcze troszke krwi
oprocz tego żołądź jest wysuszony i strasznie sie łuszczy ale za to jest coraz mniej nadwrazliwy

mentos20

New member
tak to wazelina dzisiaj i wczoraj zero krwawienia, limfy też już praktycznie nie widać wczoraj odpadł mi strup z żołędzia ale nie wiem czy jest jaka kolwiek różnica

mentos20

New member
Dzień 10
Wydaje mi się że opatrunki ponoszę do skończenia mi się kompresów i plastra czyli jeszcze z 4 dni i koniec, różowy koralik sobie zszedł i już nie boli, generalnie oprócz tego że czasami z wędzidełka coś jeszcze minimalnie poleci to tak to się ładnie pogoiło, szkoda tego że wędzidełko nie jest całkowicie wycięte ale to ewentualnie sobie kiedyś poprawię. Nie wiem czy to placebo ale widziałem go pierwszy raz we "wzwodzie" bez opatrunku i mam wrażenie że zdecydowanie mniej chce się skręcać w prawo no i wędzidełko nie ciągnie żołędzia jest ładny wyprostowany a nie taki zaciągnięty fajne to hah dłuższy się wydaje XD

Stovff

Member
Elegancko już wygląda, ładnie się goi :) U mnie było podobnie, że po plastyce wędzidełka żołądź zmieniła kształt i się "wydłużyła"