• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

obrzezanie przez nadmiar napletka

mentos20

New member
Hej wszystkim jestem 1 dzień po obrzezaniu całkowitym z tego co wiem powinno być low and tight ale to się zobaczy jak wyszło. Obrzezałem się przez dosyć nietypowy problem miałem bardzo długi napletek który zaczął się rwać w środku w trakcie seksu i zaczęły pojawiać się blizny, zaczynałem czuć coraz większy ucisk pod żołędziem więc doszedłem do wniosku, że tniemy. Szczerze mówiąc myślałem że będzie to trochę bardziej bolesne ale na ten moment jest w sumie spoko, zobaczymy jak będzie później, jedyne co mnie zmartwiło to to że żołądź zmienił kolor na dosłownie śliwkowy ale nie straciłem czucia ani nic więc obstawiam że to obrzęk po wycięciu wędzidełka, też miałem je krótkie i było na długość praktycznie do cewki więc obstawiam że mam nieźle pocięty żołądź hah. Opatrunek mam dopiero wymienić jutro zgodnie z tym co powiedział mi lekarz, więc dopiero jutro zobaczę jak to wygląda. Macie jakiś sposób na wzwody bo mimo że jestem pocięty to skubany dalej chce działać na wysokich obrotach a to nie jest przyjemne hah.

mentos20

New member
no więc wymieniłem opatrunek przydała by się kurde 3 ręka w zasadzie wygląda dobrze, jedynie lekko sączyła się krew z miejsca gdzie było wędzidełko ale zero bólu więc nie mam co narzekać. Trochę musiałem się namęczyć przy zmianie haha, coś mi tam wyszło opatrunko podobnego przykleiłem go sobie do ciała do góry i na razie niech tak zostanie.

Lubelski

Active member
Widać wszystko ok i dobra robota👍mi też brakowało trzeciej ręki aż, w końcu kupiłem sobie gacie ochronne z opatrunkiem i...problem z głowy zmienianiem codziennie opatrunku...u mnie krew sączyła tylko w dniu i kilka godzin po operacji...dawali mi zimne okłady...bo jeszcze dobe zostałem w szpitalu po operacji na obserwacji...i to zrozumiałe, że przy zmianie opatrunku po takim zabiegu manewrowanie jest trudne, ale fakt...że nie odczuwasz żadnego bólu, jest bardzo dobrym sygnałem...lekkie sączenie krwi z miejsca po wędzidełku na tym etapie zazwyczaj mieści się w normie...więc o ile opatrunek nie przesiąka gwałtownie i nie towarzyszą temu inne niepokojące objawy jak narastający obrzęk, nie masz powodów do obaw...ważne, abyś przy kolejnych zmianach dbał o higienę i starał się nie dotykać bezpośrednio rany, a jeśli zauważysz coś, co cię zaniepokoi, skontaktuj się ze swoim lekarzem co operował

mentos20

New member
już sobie sprawnie ogarnąłem jak robić te opatrunki, gorzej że dostałem jakiegoś napadu wzwodów i co 30 minut dosłownie musze walczyć z cholerstwem w nocy praktycznie nie spałem ale jak zmieniałem opatrunek z rana to byłem w niezłym szoku bo był całkowicie czysty bez kropli krwi nawet z wędzidełka nic się nie leje a to dopiero 3 dzień

mentos20

New member
tak więc na dzień dzisiejszy 3 dni od zabiegu wygląda sobie to tak dalej aktualizować pewnie będę dopiero za kilka dni trochę spuchło po lewej stronie ale dalej bez bólu więc w sumie jest okej

Lubelski

Active member
Kiedyś ktoś mi napisał że jak mam, duże libido przez to i częste zwody to...bym sobie zwalił i ulży 😆ja po 3 tygodniach próbowałem bo, nie wytrzymałem i to...był błąd nie polecam!...ból 10/10 😝 warto się przemęczyć ten miesiąc bez ręki i stosunku👍

mentos20

New member
Kiedyś ktoś mi napisał że jak mam, duże libido przez to i częste zwody to...bym sobie zwalił i ulży 😆ja po 3 tygodniach próbowałem bo, nie wytrzymałem i to...był błąd nie polecam!...ból 10/10 😝 warto się przemęczyć ten miesiąc bez ręki i stosunku👍
nie no przemęczyć się przemęczę bez problemu ale wzwody wkurzają