• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie laserem L&T

Luki1985

Member
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak , jest lekka opuchlizna ale nic nie boli . Czy wygląda to dobrze ,? Czyvta opuchlizna zejdzie ? Proszę was ocenę , martwie się czy jest ok .

Qubas28

Member
Jeśli chodzi o przedostatnie zdjęcie mam podobnie tylko że od frontu i z boku delikatnie. I wydaje mi się że maścią na blizny to rozpracujemy. A jeżeli wydaje Ci się że przy żołędziu masz opuchnięte to mam to samo i też nie boli. To się później chyba unormuje albo po prostu będzie grubszy w tym miejscu

Maciejka

New member
Opuchlizna na bank zejdzie. W stanie spoczynku masz malo skory zostawionej, nie ciagnie Cie to mocno za szwy? Ja sie najbardziej obawialem tego ze lekarz wyliczy zle ilosc skory bo mam typ "grower" i bedzie tragedia

Qubas28

Member
U mnie git. Podczas kontrolowanego wzwodu nic nie ciągnie. Parę mm mam luzu jakby na skórze ale nie dopatrzyłem czy nie ciągnę z jajek skórę. W każdym razie nic nie boli, została mi jedna pętelka z jednego boku i przy wędzidełku się zakotwiczył szew ale nie chce go ruszać. U mnie dwa dni temu wszystkie szwy zrobiły się mega luźne i wypadały ale wygląda na zagojone. Aby ślady po szwach zostały

Luki1985

Member
@biker Tak zgadza się prawie w 100 procentach mam wycięty wewnetrzny napletek , wędzidełko też mam wycięte.. Niestety nie było innego wyjścia , trzeba było zrobić całkowite obrzezanie.

Matiii

Member
Bardzo dobrze to wygląda, ja mam zupełnie inaczej to zrobione, bo Middle&Loose. U mnie blizna jest bardziej widoczna i to raczej sie nie zmieni. Plastry u mnie nie pomogły, bo skóra podczas spoczynku całkowicie zakrywa żołędzia i się nie utrzymują. Jeżeli chodzi o te moje blizny, mogą one być spowodowane długotrwałym przewlekłym zapaleniem które miałem, ale jestem zadowolony :)