dziś minęła 2 nocka i gdy spałem na plecach miałem problemy czyli wzwody ale faktycznie spanie skulonym na boku pomogło udało mi się nawet pospać dzięki waszym informacjom chłopaki dzięki
U mnie bardzo podobnie to wygląda czyli strona lewa i pod napletkiem jest opuchlizna i trochę odstaje reszta identycznie można wiedzieć gdzie był zabieg?Jestem 3 dobę po zabiegu więc może opuchlizna zejdzie, nocne i poranne wzwody już tak nie bolą -śpię na boku-
I jeden duży problem. Od strony wędzidełka żołądź jest połączony z napletkiem ( na zdjęciach to miejsce zaznaczone na czarno) tak, że nie mogę go zsuwać po całości.
Ty masz tylko od wędzidełk połączenie żąłądzia z naapletkiem... mi z żadnej str nie schodzi skóra niżej...
W środę mam wizytę u lekarza... mam nadzieję że to nic poważnego...
mam takie pytanie do Was?Jak dlugo meczyly was nocne erekcje i czy z uplywem czasu bol zmniejsza sie?Teraz jestem druga noc po zabiegu,pierwsza byla calkiem znosna,ale po drugiej spalem moze ze 3 h,co jakis czas budzily mnie bolesne erekcje,co z tym robic?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.