Mam mieszane uczucia co do tego, bo ten zabieg zdecydowanie nie należy do przyjemnych, więc nie rozumiem ludzi, którzy przechodzą przez to wszystko (zabieg, opatrunki, gojenie...) bez potrzeby. Ale są i tacy, bo wg mnie (jak i wielu innych ludzi) obrzezany penis wygląda lepiej .
Czy ja wiem, czy to ma sens? Jestem obrzezany z powodu stulejki i prawde mówiąc bardzo mi się podoba obrzezany penis i nie chciałbym mieć teraz napletka
A dlaczego nie? Kobiety powiększają piersi etc i nikt się nie czepia
A co do przechodzenia przez to - znieczulenie ogólne i nie ma problemu, a dodatkowo penis o wiele mniej puchnie po zabiegu
Cześć, widzę że wróciłeś na forum po bardzo długim czasie, i w kilku wątkach piszesz że zabieg bez wskazań medycznych jest bez sensu.
Rozwiń proszę temat. Czy jesteś obrzezany? Jakie według Ciebie są powody by tego nie robić. Czy to Twoje własne doświadczenia czy tylko przemyślenia?
Lata temu miałem usuwane wędzidełko, żałuje że nie zrobiłem za jednym razem zabiegu z napletkiem. Teraz po ok 12 latach będę usuwał napletek bo mi się po prostu nie podoba. Mimo że nie jest to stulejka, nie mam problemu z odciąganiem skóry, ale jest jej za dużo i robi sie taki nie ładny pierścień pod grzybem a że dla mnie wygląd jest ważny i życie seksualne też to bez zawahania położę się na stół. Żałuję że tak późno ale mocno zajęty ze mnie człowiek.
Ja zrobiłem zabieg kilka lat temu ze względów estetycznych.
Najpierw stapler - dałem się nabrać na marketing - nie byłem zadowolony, wyszedł średni efekt wizualny, potem poprawka skalpelem u Tondla.
Jestem bardzo zadowolony, nie dostrzegam żadnych minusów, widzę dużo zalet, szkoda że nie zrobiłem tego wcześniej.
Jeśli ktoś jest zainteresowany rozwinięciem tematu zapraszam do wiadomości prywatnej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.