Miło mi państwa powitać. 2 dni temu byłem u urologa już drugi raz. Pierwszy stwierdził częściową stulejkę, ale przepisał mi maść i żadne zabiegi bo maść wystarczy. Że miałem wtedy lat 17 to nic a nic nie pomogła. Teraz pani doktor stwierdziła: za krótkie wędzidełko po prostu. Wydłuży się i będzie po problemie. Mimo to nie chcę jakoś jej dać wiary, bo bez wzwodu wygląda to zupełnie inaczej niż we wzwodzie i podejrzewam że częściowa stulejka również jest możliwa. Ale pewnie się mylę. Mam do was pytanie, bo przy okazji tej deformacji cierpię również na nadwrażliwość żołędzia, co od kilku lat objawia się podczas różnych stosunków z kobietami.
Co wybrać? Obrzezanie aby pozbyć się również drastycznie nadwrażliwości i wszelkich problemów w przyszłości?
Chcę dodać, że gram w piłkę amatorsko, biegam wieczorami często bez bielizny. Jak takie obrzezanie może komfort tego wpłynąć i jak długo musiałbym utrzymywać abstynencję od tego typu sportu? Mniej więcej.
Co wybrać? Obrzezanie aby pozbyć się również drastycznie nadwrażliwości i wszelkich problemów w przyszłości?
Chcę dodać, że gram w piłkę amatorsko, biegam wieczorami często bez bielizny. Jak takie obrzezanie może komfort tego wpłynąć i jak długo musiałbym utrzymywać abstynencję od tego typu sportu? Mniej więcej.