Muszę się pochwalić ze po 22 latach w końcu zdecydowałem się na zabieg usunięcia stulejki- lekarz nie określił typu zabiegu, powiedział ze podchodzi do każdego indywidualnie i dopiero podczas zabiegu wychodzi co da się zrobić, a same obrzezania całkowite robi bardzo rzadko. No i takim o to sposobem mam obrzezanie częściowe, gdzie cały żołądź chowa się pod napletkiem, wiadomo, dopiero 2 doba po zabiegu wiec jest opuchlizna i pojawiają się krwiaki oraz nie jestem w stanie naciągnąć skory do końca, ale lekarz mówił ze na początku mogę mieć problem z jakimkolwiek odsłonięciem kolegi 
Największy szok mam po zabiegu, nic mnie nie boli, początkowo krwawienie było dosyć obfite, ale teraz już jest znikome, no i osławione nocne erekcje, o dziwo zupełnie ich nie czuje, dzisiaj nawet pomimo snow erotycznych oraz polucji(no cóż, zdarza się) zupełnie tego nie czułem, także jestem w ogromnym szoku.
Niezdecydowanym polecam jak najszybciej udac się na bezbolesny zabieg!
Największy szok mam po zabiegu, nic mnie nie boli, początkowo krwawienie było dosyć obfite, ale teraz już jest znikome, no i osławione nocne erekcje, o dziwo zupełnie ich nie czuje, dzisiaj nawet pomimo snow erotycznych oraz polucji(no cóż, zdarza się) zupełnie tego nie czułem, także jestem w ogromnym szoku.
Niezdecydowanym polecam jak najszybciej udac się na bezbolesny zabieg!