• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie częściowe

Raf123

New member
Też się obawiam tego ale daje sobie jeszcze jakąś nadzieję zobaczymy co będzie po miesiącu czy skóra się coś rozciągnie w tym miejscu. A przed zabiegiem mówiłem do lekarza że chciałabym troszkę wyżej żeby było cięte a on na swoje że tyle wystarczy. Jak się okaże że zjebał sprawę to mu wiązankę napiszę

Raf123

New member
Jak można być specjalistą w tej dziedzinie i zjebać sprawę🤔 nie rozumiem… przecież to nie są jakieś skomplikowane zabiegi . Tym bardziej jak się robi je często

NoScopeNinja

New member
Nie znam sie na tym, ale skoro ja nawet widze, że jest cos nie tak, to raczej tak jest. Widać, że jest ciasno.

Współczuję, kupa nerwów i straconego czasu. Też mam pewne obawy po swoim obrzezaniu, ale tez pozostaje mi czekać i liczyć, że wszystko samo się unormuje albo i nie.

Co można rzec, nawet najlepsi popelniaja bledy, a jak coś się robi czesto, to tym bardziej mozna sie wylozyć. To nie tylko w medycynie tak bywa, we wszystkim.

losowygosc123

New member
Jak można być specjalistą w tej dziedzinie i zjebać sprawę🤔 nie rozumiem… przecież to nie są jakieś skomplikowane zabiegi . Tym bardziej jak się robi je często
wyciągniesz wnioski z tej sprawy i naprawisz penisa, uczymy się całe życie, następnym razem sprawdzisz lekarza jakiegokolwiek, zanim powierzysz mu swoje zdrowie lub życie, obrzezanie to nie jest prosty zabieg

Stettin

Moderator
Członek Załogi
Lekarz w ramach specjalizacji musi wykonać określoną liczbę procedur, a operacyjne leczenie stulejki jest w punkcie "drobne zabiegi urologiczne (operacja stulejki i wodniaka, meatotomia, cystostomia)", czyli de facto może tylko asystować do obrzezania albo wykonać ich tylko kilka.

Do góry