• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie całkowite a długość członka.

Dan228

New member
Witam jestem 10 dni po zabiegu obrzezania wraz z usunięciem wędzidełka.
Przeglądałem dziś forum i znalazłem wpis w którym ktoś pisał że lekarz przecenił jego penisa w zwodzie i zostawił za dużo skóry.
Nasunęło mi się pytanie czy jest możliwe że lekarz zostawi za mało skóry i czy może to wpłynąć negatywnie na rozmiar penisa?
Normalnie w mam 18-19 cm nie chce żeby po zabiegu okazało się że zostało 15 cm

Dan228

New member
15 cm to dobry rozmiar,większy penis nic nie daje,nie martw sie
No to mnie pocieszyłeś... Przeglądałem teraz forum dogłębnie i w wielu przypadkach rozmiar się nie zmienił... Są poszczególne przypadki w których były starty ale podobno to wraca do normy.
Ale faktycznie prącie nie ulega skróceniu więc powinno zostać normalne, jeśli skóra BD za krótka zastanowię się nad ekspanderem.

kacper89

New member
to prawda;) moje 16 cm

Ostatnia edycja:

Sig

Member
Witam jestem 10 dni po zabiegu obrzezania wraz z usunięciem wędzidełka.
Przeglądałem dziś forum i znalazłem wpis w którym ktoś pisał że lekarz przecenił jego penisa w zwodzie i zostawił za dużo skóry.
Nasunęło mi się pytanie czy jest możliwe że lekarz zostawi za mało skóry i czy może to wpłynąć negatywnie na rozmiar penisa?
Normalnie w mam 18-19 cm nie chce żeby po zabiegu okazało się że zostało 15 cm
Jak zostawi za mało to worek będzie ciut wyżej i możesz mieć wrażenie że cię ciągnie. Długość sprzętu się nie zmienia. Mam wrażenie że mi przecenił akurat.

pitaq

Member
Jak zostawi za mało to worek będzie ciut wyżej i możesz mieć wrażenie że cię ciągnie. Długość sprzętu się nie zmienia. Mam wrażenie że mi przecenił akurat.
Ja chyba to mam u siebie, niby częściowe obrzezanie jak to lekarza ujął bo zostało wędzidełko i bardzo mi naciąga worek do góry przez to jądra się chowają i wydaje się mniejszy niż jak miałem stulejkę