Witam,
Zabiega miałem 6 dni temu. Martwią mnie dwie rzeczy, mianowicie biały osad na wędzidełku oraz rana/plama ma żołędziu. Czy jest to powód do obaw?
Myślę, że wszystko ok - rana na żołędziu się zagoi, ale to ciekawe - napletek raczej tak punktowo to przyklejony nie był (o ile wogóle?), i jeśli tam wcześniej nic nie było to możliwe, że lekarzowi po prostu laser się delikatnie omsknął
Wszystko wygląda całkiem dobrze, mówiąc szczerze. Ta rana mogła być od odklejenia napletka, to się samo zagoi ale skonsultować z lekarzem też można, bo czemu nie. Ten żółtawy osad to limfa, normalna reakcja organizmu. Nie każdy to ma, ale większość tak.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.