Chyba po to jest te forum żeby się pytać jak się czegoś nie wie ale może się mylę@water Sorry kolego ale Olek ma tutaj w 100% rację . Weź trochę pomysł na przyszłość zanim napiszesz bo robisz z siebie idiotę .Po zabiegu powinieneś odczekać minimum 2-3 tygodnie az rana całkowicie się zagoi zanim wrócisz na siłownię. Ja wróciłem po 3 tygodniach i było okay ale pierwsze dni i tak uważałem . Co do walenia konia to jest oczywiste że nie powinieneś tego robić a jak już to zrobiłeś to trzeba było to zostawić dla siebie a nie wejść tutaj i się chwalic zdjęciem na którym tak naprawdę nic nie widać , nie wiem czy myślałeś że ktoś cię tutaj pochwali że walisz gruchę mając jeszcze szwy ? Nie powinieneś wgl teraz nawet o tym myśleć i doprowadzać do nie potrzebnych wzwodów bo to tylko spowalnia twój okres gojenia , fakt że w nocy są wzwody ale na to nie mamy wpływu . Dla przestrogi wrzucam zdjęcie kolegi z zagranicznego forum jak skończyło się u niego walenie konia po 2 tygodniach może coś ci to otworzy oczy . https://imagehost.pl/image/img-5095.e3N2r
nie masz powodu do obaw, rób tak dalejej ziomek gdzie ja płaczę powiedz mi, chciałem po prostu się spytać czy mam powody do obawy. Wiem że zjebałem nie musisz mi tego pisać, pytałem o konkrety czy to zwykła opuchlizna czy coś gorszego a nie o jakąś zjebana docinke w moją stronę
Nic się nie dzieje, lekka opuchlizna. Na forum łatwo napisać, ale pewnie niektórzy zapomnieli jak to było u nich po zabieguej ziomek gdzie ja płaczę powiedz mi, chciałem po prostu się spytać czy mam powody do obawy. Wiem że zjebałem nie musisz mi tego pisać, pytałem o konkrety czy to zwykła opuchlizna czy coś gorszego a nie o jakąś zjebana docinke w moją stronę