• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie 1 dzien czy wszystko ok

Dawid88

Active member
Gojenie takich rzeczy powrót zszytej skóry do pełnej wytrzymałości to czas 4 do 6 tygodni więc siłownię wybij sobie z głowy.

olekf646

Well-known member
A to moja wina że nie myślisz? Odwalasz kitę to nie licz na komplementy, nic się nie stało z tego co widać na zdj,napuchło bardziej, będziesz tak robić dalej to poprawka będzie potem

water

Member
nie licze na komplementy licze bardziej na rady albo po prostu napisanie co sie stalo , takimi komentarzami nic do tego nie wnosisz .

olekf646

Well-known member
Tu się nic nie wniesie,jak będziesz walił konia po zabiegu, tylko poprawka potem, dobrze każdy wie że trzeba uważać na wzwody, a jak bijesz konia no to każdy ci powie że głupi jestes

olekf646

Well-known member
Ja ciebie od zjebow nie wyzywam, napisałem tylko żebyś zrobił ostry trening do tego, bo już 5 dzień po chciałeś ćwiczyć, widać że ciężko u ciebie z myśleniem, a sarkazmy będę dawać jak ktoś robi coś glupiego

olekf646

Well-known member
Przecież każdy lekarz mówi czego nie robić i jak robisz taki zabieg to się edukujesz, ale faktycznie, nie każdy to robi,potem się wkurzacie niepotrzebnie, więc ci powiem, nie walić konia do wyjęcia szwów, do czasu aż się wygoi porządnie, nie dopuszczać do wzwodów, bo szwy rozerwać może, nie ćwiczyć na siłowni, ani nie uprawiać niczego co zwiększa ciśnienie, najlepiej siedzieć na dupie i odpoczywać, a jak nie ma opuchlizny to można iść na spacer lekki, lekki ale nie marszobiegi, to wszystko masz w necie, a głupio pytasz o to samo

water

Member
olek, ja sie pytalem o to co sie stalo po waleniu konia z moim penisem czy szwa puscila czy co tego chyba nie znajdziesz w necie

water

Member
Olek , ostatnia moja wiadomosc do ciebie bedzie taka , na przyszlosc jak nie masz nic wartego do napisania to lepiej nic nie pisz bo takim komentarzem jaki dodales nic nie wnosisz do wątku a tylko dolewasz oliwy do ognia. Jak chcesz isc wylać gdzieś gniew to zapraszam na siłownię. Smacznej kawusi.

olekf646

Well-known member
Widzę że boli cię fakt że jakiś typ powiedział że to głupie bo walisz konia po zabiegu obrzezania, więcej autorefleksji na przyszłość i mniej emocji życzę🤣

water

Member
mordo ja nie pytalem o porady dotyczące siłowni ani o skutki uboczne, tylko o konkretną odpowiedź na pytanie: co dokładnie się stało w moim przypadku. Pewnie i tak nie zrozumiesz ale mniejsza