Cześć wszystkim mam pewien problem ze wzwodami i czy powiecie mi czy to normalne czy nie. Takowe wzwody mam np w szkole na przerwie na lekcji gdzie nic mnie nie podnieca to normalne?
Nie wiem ile masz lat, ale domyślam się, że jesteś w okresie dojrzewania. Poziom hormonów jest wtedy tak duży, że wzwody bez powodu mogą się przydarzać. Czasem wzwód jest wywoływany bodźcem nie mającym natury erotycznej. Może to być krępujące, ale nie jest niczym szkodliwym ani nadzwyczajnym.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.