Tez mam taka oponke jakby po zabiegu (5 tydzien po) lekarz mowil ze ona z czasem sie wyplaszczy ale potrzeba na to nawet paru miesiecy@dieselpower mam jeszcze pytanie czy ta "oponka" jest normalna czy mam zacząć się nie pokojić?
Już minął miesiąc... Dzwoniłem na odział urologiczny zapytać się o te szwy i lekarz kazał czekać...Zostaw go narazie , nie możesz się miesiąc wstrzymać? Potraktuj to jak trening silnej woli , masz szwy , zrobisz sobie szkody i będziesz mial z tej krótkiej chwili tylko problemy
Stosujesz na to jakieś maści?Tez mam taka oponke jakby po zabiegu (5 tydzien po) lekarz mowil ze ona z czasem sie wyplaszczy ale potrzeba na to nawet paru miesiecy
ciekawe swoja droga czy komus sie ona wyplaszczyla po zabiegu i kiedy to dokladnie nastapilo
Dzwoniłem dzisiaj do 3 urologa i też kazał czekać aż wypadną powiedział również że można posmarować czymś tłustym np kremem NiveaMasz juz 4 tyg. - długo - albo ogarnij ich wyjęcie albo pomóż sobie sam - poprzecinaj choć nożyczkami pętelki - łatwiej same będą wychodzić.