• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Nelson Aponte Navas - czy ktoś robił u niego zabieg?

Bruno

New member
Cześć, czy ktoś może słyszał o doktorze Nelsonie Aponte Navas? To chirurg-urolog z Warszawy. W wyszukiwarce znalazłem jeden post, w 2016 roku ktoś u niego operował stulejkę, był zadowolony, ale nie pochwalił się efektem. Ma świetne opinie w internecie jako urolog, rzeczywiście jest przesympatyczny. Mnie ten doktor zaproponował zabieg, mówił, że jeśli chcę, żeby to wyglądało ładnie, to tylko do niego, bo ta kwestia jest dla niego najważniejsza i potrafi zrobić bardzo estetycznie. Mówił też, że często przychodzą do niego faceci, którzy mają schrzanionego "siusiaka" i niestety nie zawsze da się poprawić (jak np. jest za dużo napletka wyciętego i bardzo ciągnie podczas wzwodu). Ktoś o nim słyszał, miał u niego zabieg, może pokazać efekt?

olekf646

Active member
Jaki styl ci zaproponował? Jak nic o nim nie ma, to już wiesz że to randka w ciemno iść do niego robić 🥵,z tym że po randce w ciemno możesz mieć trochę popsuty humor, a tutaj może być popsuty dick🥴

Bruno

New member
Poszedłem do niego z problemem z pęcherzem, więc na tym się głównie skupiliśmy. Nad zabiegiem mamy się zastanowić później. Zaskoczyło mnie, że pierwsza rzecz jaką powiedział, to cytuję: "siusiak jest jeden i trzeba to ładnie zrobić, a ja potrafię zrobić bardzo estetycznie". I kilka razy to podkreślał, że niestety efekt często jest zły, a u niego będzie dobry. Chciałbym zobaczyć jak to wychodzi spod jego ręki i czy tylko się chwali, czy rzeczywiście potrafi ładnie zrobić.

olekf646

Active member
Tak jak ze wszystkim,mówić można o sobie wiele dobrego,lecz najważniejsze dla nas są fakty,nie ma zdjęć ani ludzi którzy u niego robili,czyli randka w ciemno,ja bym nie poszedł do niego na pewno,ale wiadomo że może znać się na rzeczy,jeśli trafileś na forum i poczytasz trochę więcej to będziesz wiedział gdzie iść,efekt też zależy od predyspozycji organizmu do tworzenia fajnej blizny

Bruno

New member
Tak jak ze wszystkim,mówić można o sobie wiele dobrego,lecz najważniejsze dla nas są fakty,nie ma zdjęć ani ludzi którzy u niego robili,czyli randka w ciemno,ja bym nie poszedł do niego na pewno,ale wiadomo że może znać się na rzeczy,jeśli trafileś na forum i poczytasz trochę więcej to będziesz wiedział gdzie iść,efekt też zależy od predyspozycji organizmu do tworzenia fajnej blizny
Dzięki, poczytam, pomyślę, nie ma pośpiechu w moim przypadku. Na mnie wszystko goi się jak na psie, więc zmartwienie tylko, żeby to było ładnie ciachnięte ;)