Serwus. Pytanie do was panowie, zmagam się z nadwrażliwością żołędzi byłem u urologa ale w innej sprawie przy okazji powiedział że nie ma problemu co do stulejki chyba że nie będę ściągać napletka teraz w większości przypadków normalnie go ściągam ale jest go grubo no chyba że przy wzwodzie wtedy jest problem jak zejdzie to mam wrażenie że jest za ciasny ( w okół podstawy żołędzi) mniejsza o to
Problem polega na tym że jak już parę razy sobie ten napletek ściągnąłem to jest problem z nadwrażliwością cholerny ból i dyskomfort szukam sposobu żeby temu zaradzić czytałem parę artykułów wiem że najlepiej go " zahartować" gdzieś tam wyczytałem że na żołądź stosuje się octenisept tylko że na stany zapalne i bakteryjne. Przechodząc do sedna to pytanie brzmi tak czy ten octenisept mogę stosować i czy zmniejszy w jakikolwiek sposób tą wrażliwość warto też zaznaczyć że jak ściągnę napletek to ta ściągnięta część też jest bardzo wrażliwa.
Pozdrawiam serdecznie i będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc
Ps. Mam 16 prawie 17 lat
Problem polega na tym że jak już parę razy sobie ten napletek ściągnąłem to jest problem z nadwrażliwością cholerny ból i dyskomfort szukam sposobu żeby temu zaradzić czytałem parę artykułów wiem że najlepiej go " zahartować" gdzieś tam wyczytałem że na żołądź stosuje się octenisept tylko że na stany zapalne i bakteryjne. Przechodząc do sedna to pytanie brzmi tak czy ten octenisept mogę stosować i czy zmniejszy w jakikolwiek sposób tą wrażliwość warto też zaznaczyć że jak ściągnę napletek to ta ściągnięta część też jest bardzo wrażliwa.
Pozdrawiam serdecznie i będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc
Ps. Mam 16 prawie 17 lat